Πολιτική

19/12/2014 - 13:38

ΟΝΝΕΔ Λέσβου ... κοιτάτε μας γειτόνισσες, ψαράκια τηγανίζουμε

κοιτάτε μας γειτόνισσες ψαράκια τηγανίζουμε

Α

νακοίνωσε χθες η ΟΝΝΕΔ Λέσβου πως στηρίζοντας τον εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά, συγκέντρωσε είδη τροφίμων που παρέδωσε σε τοπική εθελοντική ομάδα. Και έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία με τα τρόφιμα αυτά, όλα από 10, όλα της ίδιας μάρκας, αγορασμένα όλα προφανώς από το ίδιο σούπερ μάρκετ. Με μόνη εξαίρεση, τα 10 σακούλια αλάτι για πάστωμα σαρδέλας και τα 10 πλαστικά μπουκάλια με χυμό λεμονιού!
Τα παραπάνω, εις απόδειξη ότι τα τρόφιμα δε συγκεντρώθηκαν, αλλά αγοράστηκαν (όλα μαζί περί τα 50 ευρώ) και φυσικά αυτό εθελοντισμός δεν είναι. Εθελοντική διαφήμιση συγκεκριμένου καφέ-μπαρ της προκυμαίας όπου συχνάζουν οι φοιτητές μέλη τής ΟΝΝΕΔ απ’ όπου και παρέδωσαν τα λίγα αυτά τρόφιμα, ίσως…

από το σημερινό ΕΜΠΡΟΣ



Μερικές ακόμη απορίες:

  • αυτά τα τρόφιμα είναι για 36 οικογένειες που στηρίζει η "Συμπαράσταση" (;) ... ποιος θα πρωτοπάρει;
  • γιατί η εκδήλωση και η φωτογράφιση έγινε σε γνωστό cafe bar της πόλης
  • και γιατί τόσο αλάτι βρε παλικάρια και κοπέλες της ΟΝΝΕΔ Λέσβου.... βλάπτει το αλάτι


Με τέτοιες ενέργειες τα μέλη της ΟΝΝΕΔ "σκοτώνουν" το αληθινό νόημα της φιλανθρωπίας.
Αλλά έτσι έχουν μάθει "κοιτάτε μας γειτόνισσες, ψαράκια τηγανίζουμε"


Το Δελτίο Τύπου της ΟΝΝΕΔ
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η ΟΝΝΕΔ Λέσβου συμμετείχε στην πανελλαδική δράση της ΟΝΝΕΔ «Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα», στηρίζοντας τον εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά. Τα είδη τροφίμων συγκεντρώθηκαν την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014 και σε συνεργασία με την τοπική εθελοντική ομάδα «Συμπαράσταση» που στηρίζει καθημερινά 36 οικογένειες σε όλο το νησί, θα προσφερθούν σε συντοπίτες μας που το έχουν ανάγκη. Η δράση υποστηρίζεται από την ιστοσελίδα www.xmassmiles.gr στην οποία υπάρχει διαθέσιμη λίστα με τα είδη που συλλέγουμε συγκεντρωτικά ανά την Ελλάδα, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης όλων των σταδίων ολοκλήρωσης της προσπάθειας.

Μοιράσου το άρθρο!