Πολιτική

15/06/2017 - 06:10

Πανελλαδική δράση από την ΟΝΝΕΔ: συλλογή τροφίμων για τους σεισμόπληκτους στη Λέσβο

Π

ρωτοβουλία για τους σεισμόπληκτους κατοίκους της Λέσβου ανέλαβαν οι νέοι της Νέας Δημοκρατίας θέλοντας με αυτό τον τρόπο συμβολικά να σταθούν στο πλευρό τους.


Ειδικότερα, οι νέοι κινητοποιούνται συγκεντρώνοντας ξηρά τροφή η οποία δεν χρειάζεται μαγείρεμα, έτοιμα γεύματα, είδη προσωπικής φροντίδας και υγιεινής τα οποία και μπορούν να χρησιμοποιηθούν άμεσα.

Παράλληλα απευθύνουν κάλεσμα σε όποιον συμπολίτη έχει τη δυνατότητα και επιθυμεί να προσφέρει, να μεταβεί στα κεντρικά γραφεία της ΟΝΝΕΔ, στην οδό Φειδιππίδου 31 στους Αμπελόκηπους προκειμένου να αφήσουν την προσφορά τους για τους πληγέντες κατοίκους της Μυτιλήνης.

 

-----------

Ανακοίνωση από την ΟΝΝΕΔ Λέσβου:

Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. σε πανελλαδικό επίπεδο, στο πλαίσιο της δράσης «Δεν Είσαι Μόνος» συλλέγει τρόφιμα από όλη την Ελλάδα για τους σεισμόπληκτους κατοίκους του χωριού της Βρίσας.

Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. ΛΕΣΒΟΥ συμμετέχει στη δράση και προτρέπει τον καθένα να βοηθήσει με είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα, τα οποία θα δοθούν το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 στους σεισμόπληκτους.

Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης και των τροφίμων, θα γίνει αύριο και μεθαύριο 15 και 16 Ιουνίου, στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας (Θεοκρίτου 57, 3ος όροφος) και ώρα 17:00-21:00.

Ας βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας αυτές τις δύσκολες ώρες με όποιον τρόπο μπορούμε.



 

Μοιράσου το άρθρο!