Πολιτική

19/12/2014 - 07:24

Πολεμική για τις θέσεις της καταγγέλει η Νίκη Τσιριγώτη

yle="text-align: justify;">Η Λαϊκή Συσπείρωση δεν είναι διατεθειμένη να συνεχίσει τη συζήτηση για το τί ακριβώς έγινε το Δημοτικό Συμβούλιο της 15ης/12/2014. Το από πού εκφράστηκαν υπαινιγμοί και υπόνοιες, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Δήμου Λέσβου, ή για να ακριβολογούμε υποδείξεις και απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί, το ξέρουμε πολύ καλά όσοι ήμασταν σ’ αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο. Γιατί πώς αλλιώς να εκλάβουμε, αν όχι σαν απαράδεκτη υπόδειξη, πολιτικό εκβιασμό, τα όσα ακούστηκαν για το ότι, αν δεν ψηφίσουμε για να επιστραφεί στο Ταμείο του Δήμου από τους 11 Σχολικούς Φύλακες που απολύθηκαν τον περασμένο Απρίλη ο μισθός του Μάη που τους είχε καταβληθεί, θα τον πληρώσουμε από την τσέπη μας;

Η Λαϊκή Συσπείρωση δηλώνει ότι δέχεται όχι μόνο πολιτική κριτική αλλά και πολιτική πολεμική στις θέσεις της αλλά εδώ δεν πρόκειται για κάτι τέτοιο, αλλά για πραγματική προσπάθεια φίμωσης του δικαιώματος του λόγου και της ψήφου μας.

Σε ό,τι αφορά στις εκρήξεις της δημοτικής αρχής για τις τοποθετήσεις μας και την ψήφο μας, πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι έχουμε διαφορετική στρατηγική με την οποία βλέπουμε τα πράγματα και αυτό ακριβώς είναι που ενοχλεί, όχι η αποχώρησή μας από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Τέλος, θέλουμε να σημειώσουμε πως εμείς δε θεωρούμε ως μείζον ζήτημα το ότι αποχωρήσαμε από το Δημοτικό Συμβούλιο. Ως μείζονος σημασίας για τη Λαϊκή Συσπείρωση είναι το να πούμε τη θέση μας για το σημαντικό θέμα του νερού και της ΔΕΥΑΛ, αφού δεν καταφέραμε τελικά να το κάνουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν βγάλαμε τη σχετική ανακοίνωση στην οποία εξηγήσαμε και την αποχώρησή μας.

Μυτιλήνη 18/12/2014

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Λέσβου

Νίκη Τσιριγώτη

Μοιράσου το άρθρο!