Πολιτική

01/07/2016 - 17:12

Στο Μόλυβο η Συνέλευση του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας - Συναντήσεις Δημάρχου

&n

bsp;

Με τα μέλη του Συνδέσμου Ιαματικών Πηγών Ελλάδας, συναντήθηκε στο γραφείο του στο Παλαιό Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, εν όψει της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης και της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί 1 – 3 Ιουλίου 2017, στο Συνεδριακό Κέντρο Μήθυμνας, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Λέσβου, ο οποίος και θα ανοίξει τις εργασίες της συνεδρίασης, το Σάββατο 2 Ιουλίου στις 19:00.

Ο κ. Γαληνός, παρουσία του Αντιδημάρχου Ανάπτυξης, Ευρωπαϊκών προγραμμάτων & Οικονομικών Υπηρεσιών, Κώστα Κατσαρού, καλωσόρισε τα μέλη της Διοίκησης του Συνδέσμου στη Λέσβου, ευχήθηκε καλή διαμονή, καλή επιτυχία στις εργασίες στου συνεδρίου και τους ευχαρίστησε για την αποδοχή της πρόσκλησης να γίνει η σημαντική αυτή συνάντηση στη Λέσβο και ειδικότερα στη Μήθυμνα. Αναφέρθηκε στις ενέργειες που πρέπει να γίνουν, ιδιαίτερα στην παρούσα συγκυρία, για την ανάπτυξη του ιαματικού τουρισμού, και των σχετικών υποδομών, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών και των λουομένων.

Τα μέλη του Συνδέσμου Ιαματικών Πηγών Ελλάδας, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Συνδέσμου, Δήμαρχο Λαγκαδά και Αντιπρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε., Γιάννη Καραγιάννη, ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για την υποδοχή, τη φιλοξενία καθώς και για την στήριξη που παρέχει ο Δήμος Λέσβου, στην πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης. Τέλος, δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από τις φυσικές καλλονές του νησιού μας, επισημαίνοντας ότι η Λέσβος αποτελεί έναν πολύ ελκυστικό τουριστικό προορισμό.

Μοιράσου το άρθρο!