Πολιτική

02/10/2014 - 12:23

Στρατής Καραγεωργίου για εκλογές ΠΕΔ: ας ρωτήσουν το Σ. Γαληνό για τη στήριξη του ψηφοδελτίου

Μ

ετά τα δημοσιεύματα για τις εκλογές της ΠΕΔ Βορείου Αιγαίου (Περιφερειακή Ένωση Δήμων Βορείου Αιγαίου) και των εκπροσώπων στη ΚΕΔΕ θα ήθελα,  ξεκαθαρίζοντας τη κατάσταση να δηλώσω τα παρακάτω.

Ως πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λέσβου και για τις εκλογές ανάδειξης εκπροσώπων στη ΚΕΔΕ έθεσα υποψηφιότητα στη ΠΕΔ με το διαπαραταξιακό, ενωτικό ψηφοδέλτιο που συγκροτήθηκε από τους Δημάρχους Σάμου, Χίου, Λήμνου και Λέσβου. Καμία διάσπαση δεν υπάρχει στη ΝΔ  με την ενέργεια αυτή.  Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Δήμαρχος Σάμου πού είναι στέλεχος της ΝΔ. Τώρα αν ο κύριος Γαληνός υποστήριξε το ψηφοδέλτιο αυτό είναι άλλο θέμα,  για το οποίο θα έπρεπε να ρωτηθεί ο ίδιος.

Όσο αφορά την παράταξη μου στο Δήμο Λέσβου, ήμουν από τους πρωτεργάτες στο στήσιμο του συνδυασμού, στήριξα και στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις  τον «Αδέσμευτό Συνδυασμό» και τον επικεφαλής αυτού κύριο Στρατή Κυρατζή. Στο Δ.Σ. της  ΠΕΔ συμπεριφέρθηκα και θα συμπεριφέρομαι ως εκπρόσωπος του «Αδέσμευτου συνδυασμού» με τον οποίο εκλέχτηκα Δημοτικός Σύμβουλος.

Για όλες τις ενέργειες μου και τις δεσμεύσεις που είχα, ενημέρωσα τον συνδυασμό μου και τον επικεφαλής αυτού κύριο Στρατή Κυρατζή έγκαιρα και πολύ πριν αποφασιστεί από τον κύριο Κυρατζή και τον κύριο Κουμαρά να κατέλθουν στις εκλογές της ΠΕΔ.

 

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΡΑΤΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΕΣΒΟΥ

Μοιράσου το άρθρο!