Πολιτική

26/06/2015 - 06:29

Συναντήσεις Σ.Γαληνού και Γ. Γιαννέλλη με Διοικητή ΑΣΔΕΝ

O

Διοικητής της Α.Σ.Δ.Ε.Ν., Αντιστράτηγος Μενέλαος Μεϊμάρης, συνοδευόμενος από το Διοικητή της 98 Α.Δ.Τ.Ε., Υποστράτηγο κ. Θεόδωρο Τοπούζη, επισκέφθηκε χθες  το πρωί, το Δήμαρχο Λέσβου, Σπύρο Γαληνό.

Η συνάντηση, στην οποία παρέστη και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργος Ψάνης, είχε χαρακτήρα εθιμοτυπικό αλλά και ουσιαστικό, καθώς συζητήθηκαν ειδικότερα θέματα συνεργασίας μεταξύ Στρατού και Δημοτικού Λέσβου, ποικίλης μορφής και αμοιβαίας ωφέλειας. Ο Διοικητής της Α.Σ.Δ.Ε.Ν., ευχαρίστησε τον κ. Γαληνό για την υποδοχή και την αποτελεσματική και καρποφόρο συνεργασία του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής γενικότερα, με το Στρατό στο ακριτικό νησί μας.

Ο Δήμαρχος, με τη σειρά του ευχαρίστησε τον Διοικητή της Α.Σ.Δ.Ε.Ν. για την ευγενική αυτή επίσκεψη και για τη βοήθεια που προσφέρει ο Στρατός στην αντιμετώπιση διαφόρων ζητημάτων της Αυτοδιοίκησης. Επίσης, τον διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Λέσβου, θα είναι πάντα αρωγός και αλληλέγγυος προς τις Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας

Τέλος, ο Δήμαρχος, χάρισε στον κ. Τοπούζη, εκδόσεις για τη Λέσβο και αναμνηστικά δώρα.

 

Ακόμη:

Ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Γιαννέλλης- Θεοδοσιάδης είχε  εθιμοτυπική συνάντηση με τον Διοικητή της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγο κ. Μεϊμάρη Μενέλαο παρουσία του Διοικητή της 98 ΑΔΤΕ Στρατηγό κ. Τοπούζη Θεόδωρο και  συζήτησαν θέματα αρμοδιότητάς τους.

 

Στη συνέχεια είχε εκ νέου συνάντηση με τον Διοικητή της 9ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος Αρχιπλοίαρχο ΛΣ κ. Φ. Πραβίτα και τον Κεντρικό Λιμενάρχη Μυτιλήνης Πλοίαρχο κ. Νικ. Βάρθη  για το πρόβλημα των παράτυπων μεταναστών στο νησί μας.

Μοιράσου το άρθρο!