Πολιτική

01/10/2016 - 11:15

Συνάντηση Δημάρχου Λέσβου με τον Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ

Ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, συναντήθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του, στο Παλαιό Δημαρχείο, με τον Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, κ. Κώστα Παναγόπουλο.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ, Ιάκωβος Πετσούλας και Μιχάλης Παυλούς, ο τεχνικός σύμβουλος, Μάρκος Καλούδης, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ  Λέσβου, Μάριος Ντουντούλας  και ο Αντιπρόεδρος, Παναγιώτης Δεμερτζής, καθώς και ο προπονητής στίβου, Γρηγόρης Κοντός.
Οι κ. Γαληνός και Παναγόπουλος, συζήτησαν διάφορα θέματα που αφορούν τον Λεσβιακό αθλητισμό και τις αθλητικές υποδομές.
Ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, συνεχάρη και ευχαρίστησε τον Δήμο Λέσβου και το Δήμαρχο, για τη συμβολή του στην διοργάνωση των 28ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Στίβου, τονίζοντας την εξαιρετική σημασία του αθλητικού αυτού θεσμού. «Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή η επίσκεψη και η συνάντηση με τον Δήμαρχο της Λέσβου. Στο νησί της φυσικής ομορφιάς, της φιλοξενίας και του πολιτισμού, ο Ελληνικός στίβος βρήκε έναν στρατηγικό εταίρο και συμπαραστάτη» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παναγόπουλος.
Με τη σειρά του, ο Δήμαρχος, ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ για την επίσκεψη και την εποικοδομητική συζήτησαν που είχαν, ενώ αναφερόμενος στους 28ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου, που πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Στάδιο της Καλλονής, τόνισε ότι πρόκειται για ένα καθιερωμένο πλέον αθλητικό θεσμό, που συγκεντρώνει πολλά νέα παιδιά από όλα τα νησιά του Αιγαίου και εκτός των άλλων δίνει την δυνατότητα στους αθλητές και τις αθλήτριες να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους έχοντας, όμως, πάντα στο μυαλό τους ότι σημασία πρωτίστως έχει το ευ αγωνίζεσθαι. «Πολιτεία, σχολείο, γονείς, τοπική αυτοδιοίκηση, πρέπει να αναδείξουμε την αξία της άθλησης», επεσήμανε ο κ. Γαληνός και ευχήθηκε καλή επιτυχία και ευόδωση των προσπαθειών οργανωτών και συμμετεχόντων.
 

Μοιράσου το άρθρο!