Πολιτική

19/10/2017 - 10:44

Συνάντηση Στρατή Καραγεωργίου με τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Λευτέρη Αυγενάκη

Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε.  Λέσβου,  Στρατής Καραγεωργίου, συναντήθηκε, χθες, Τετάρτη 18 Οκτωβρίου, με τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., Λευτέρη Αυγενάκη, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Αθήνα, στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας και των αγαστών σχέσεων που έχουν αναπτυχθεί από την αρχή κιόλας, της ανάληψης των καθηκόντων του κ.  Αυγενάκη, πριν ενάμισι χρόνο.

Κυρίαρχο θέμα της συζήτησης αποτέλεσε το μεταναστευτικό-προσφυγικό ζήτημα, το οποίο έχει αναδειχθεί, εκ νέου τον τελευταίο καιρό, σε μείζον πρόβλημα για την τοπική κοινωνία της Λέσβου, εξαιτίας της κυβερνητικής ανικανότητας και αδιαφορίας. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ζητήθηκε επίσης, από τη Ν.Δ., τα στελέχη της ΝΟ.Δ.Ε. Λέσβου να επεξεργαστούν και να προβούν σε προτάσεις στο πλαίσιο των προσυνεδρίων του Κόμματος, με στόχο την ενίσχυση του διαλόγου ανάμεσα στην τοπική κοινωνία και το Κόμμα και την διαμόρφωση των θέσεων της Ν.Δ. , πράγμα το οποίο και  θα γίνει, όπως δεσμεύτηκε ο Γραμματέας Π.Ε. της Ν.Δ., ενόψει του 11ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας.

Συζητήθηκαν, ακόμη, διεξοδικά θέματα, που αφορούν στην γενικότερη πορεία του Κόμματος. Για το ζήτημα των αυτοδιοικητικών εκλογών πρώτου και δεύτερου βαθμού κατέστη σαφές, από τον Γραμματέα της Ν.Δ., ότι είναι επιβεβλημένη η συνεργασία με τα τοπικά στελέχη της Ν.Δ., όταν και θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.

Τέλος, ο Γραμματέας της Ν.Δ.  ανταποκρίθηκε θετικά στην επίσημη πρόσκληση του Πρόεδρου της ΝΟ.Δ.Ε. να παραβρεθεί στις εργασίες της Νομαρχιακής Συνέλευσης της Οργάνωσης (ΝΟΣ) μετά το πέρας της ολοκλήρωσης του Συνεδρίου της Ν.Δ., που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, το διήμερο 16-17 Δεκεμβρίου 2017. 

Μοιράσου το άρθρο!