Πολιτική

26/01/2015 - 13:43

ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου: ιστορική μέρα για το νησί μας

ign="center">Ισχυρή εντολή από τον ελληνικό λαό για σταμάτημα της λιτότητας και των μνημονίων. Μήνυμα στην Ευρώπη για πανευρωπαϊκή αλλαγή

Χθες ήταν μια ιστορική μέρα για τη Λέσβο, την Ελλάδα και την Ευρώπη. Η Αριστερά για πρώτη φορά παίρνει ισχυρή εντολή από τον ελληνικό λαό να αναλάβει την ευθύνη της διακυβέρνησης του τόπου. Παράλληλα ο λαός μας έστειλε ισχυρό μήνυμα για το σταμάτημα της λιτότητας και των μνημονίων, μήνυμα που έφτασε απ’ άκρη σε άκρη σε όλη την Ευρώπη.

Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες πολίτες που με την ψήφο τους στο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξαν την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, για τον τόπο και το λαό μας. Χαιρετίζουμε τα εκατοντάδες μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ που έδωσαν ένα ανιδιοτελή αγώνα όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα την προεκλογική περίοδο και έκαναν πράξη το όραμα για μια κυβέρνηση της Αριστεράς. Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες συμπολίτες μας που βρεθήκαμε μαζί στους δρόμους του αγώνα, στις πλατείες των αγανακτισμένων, στα κινήματα ενάντια στα χαράτσια, στο προαύλιο της ΕΡΑ Αιγαίου, στους μεγάλους συνδικαλιστικούς αγώνες ενάντια στις απολύσεις και στα μνημόνια, γιατί ήταν αυτοί αγώνες που άνοιξαν το δρόμο, ώστε η προοπτική μιας αλλαγής για το τόπο μας να είναι σήμερα πραγματικότητα.

Αναλογιζόμαστε την μεγάλη ευθύνη που αναλαμβάνουμε. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για να πετύχει θέλει τη κοινωνία δίπλα της και τους πολίτες ενεργούς. Με τη μαζική συμμετοχή τους στους συλλογικούς φορείς, με τις προτάσεις τους, με τη δημιουργική τους δράση, με τους αγώνες και την κριτική τους. Οι προκλήσεις είναι πολλές και μεγάλες για όλους μας. Μ’ αυτές θα αναμετρηθούμε για να ξαναχτίσουμε βήμα – βήμα όλα αυτά που κατέστρεψαν τα 5 χρόνια των μνημονίων.

Η ελπίδα ήλθε. Θα τα καταφέρουμε!!!

                                                                        Το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου

Μοιράσου το άρθρο!