Πολιτική

13/04/2017 - 16:11

Τοποθέτηση χλοοτάπητα στο γήπεδο Μεσοτόπου – Επίσκεψη Δημάρχου Λέσβου

yle="text-align: justify;">Ξεκίνησε από το Δήμο Λέσβου το έργο τοποθέτησης χλοοτάπητα γήπεδο ποδοσφαίρου του Μεσοτόπου. Το κόστος του έργου ανέρχεται σε 140.795,42 € (με Φ.Π.Α), χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης και ανάδοχος είναι ο Χαράλαμπος – Ευάγγελος Κριμπάς  

Το σημαντικό αυτό έργο, με το οποίο ικανοποιείται ένα πολύχρονο αίτημα της αθλητικής κοινότητας της περιοχής, επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός και ενημερώθηκε αναλυτικά για την εξέλιξή του.

Συγκεκριμένα, στο γήπεδο Μεσοτόπου, πραγματοποιείται καθαρισμός, συμπίεση και διαμόρφωση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου με τη χρήση χωματουργικών μηχανημάτων και θα ακολουθήσει η τοποθέτηση ποδοσφαιρικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς.

Ο Δήμαρχος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έναρξη ενός ακόμη σημαντικού αθλητικού έργου που υλοποιεί ο Δήμος Λέσβου και το οποίο θα δώσει τη δυνατότητα περαιτέρω ανάπτυξης των αθλητικών δραστηριοτήτων στην περιοχή. «Ο Δήμος Λέσβου επενδύει στον αθλητισμό μέσα από την συντήρηση και ποιοτική αναβάθμιση ποικίλων αθλητικών εγκαταστάσεων σε ολόκληρη τη Λέσβο. Παρακολουθούμε από κοντά την πρόοδο των εργασιών και την πορεία της τοποθέτησης χλοοτάπητα στο γήπεδο Μεσοτόπου, ώστε το έργο να παραδοθεί άρτιο και όσο το δυνατό συντομότερα προς χρήση στους δημότες», δήλωσε σχετικά ο κ. Γαληνός, επισημαίνοντας παράλληλα ότι, θα ακολουθήσει η αναβάθμιση και άλλων αθλητικών εγκαταστάσεων του νησιού μας, ώστε να καλυφθούν οι μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν για άθληση.

 

 

Επίσκεψη και στο Μανταμάδο: 

Επίσκεψη σε Μανταμάδο και Τσόνια, πραγματοποίησε χθες το πρωί ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Ανάπτυξης-Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων & Τεχνικών Υπηρεσιών & Δόμησης, Κώστα Κατσαρό, τον Αντιδήμαρχο Μανταμάδου, Στέφανο Αποστόλου, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Κλειούς, Δημήτρη Θεοφάνους και τον Προϊστάμενο του Τμήματος Κτιριακών – Συγκοινωνιακών Έργων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Λέσβου, Ανδρέα Παπαχριστοφόρου, όπου εξετάστηκαν διεξοδικά διάφορα θέματα που απασχολούν αυτές τις περιοχές και οι παρεμβάσεις του Δήμου. Ειδικότερα στα Τσόνια, ο κ. Γαληνός, ανακοίνωσε ότι δρομολογείται από το Δήμο Λέσβου, η ασφαλτόστρωση του εναπομείναντος τμήματος του δρόμου από την αρχή του οικισμού έως την παραλία, όπου και θα διαμορφωθεί χώρος παρκινγκ, θα τοποθετηθούν νέα φωτιστικά σώματα, έργο που θα συμβάλει σημαντικά στην περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη της περιοχής. Ακολούθως, στον Άγιο Στέφανο και στον Παλιό, ο Δήμαρχος ανακοίνωσε ότι ξεκινά άμεσα η εκπόνηση μελέτης για την ασφαλτόστρωση του δρόμου προς τις παραπάνω περιοχές, με προοπτική το σημαντικό αυτό έργο να έχει ολοκληρωθεί όσο το δυνατό συντομότερα, με στόχο την ανάδειξη των παραλιών της περιοχής και την αύξηση της επισκεψιμότητας.

 

 

Μοιράσου το άρθρο!