Πολιτική

21/09/2016 - 09:51

Το Υπουργείο Άμυνας διαψεύδει τις φήμες για τη Σημαία στη Μυτιλήνη

Τ

ις τελευταίες ημέρες μια “είδηση” έκανε το γύρο του διαδικτύου. Στην Λέσβο έλεγε η “είδηση” με εντολή του Καμμένου μάλιστα σταμάτησε να γίνεται έπαρση και υποστολή σημαίας για να …μην ενοχληθούν οι μετανάστες! Αρκετοί πολίτες που δεν είναι υποχρεωμένοι να “τσεκάρουν” ποιος γράφει τι πίστεψαν την είδηση και την “αναδιαβίβασαν” μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
 

Το ΓΕΣ μόλις χθες αντέδρασε αναφέροντας σε ενημέρωσή του:

“Αναφορικά με πρόσφατα δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου στα οποία γίνονται αναφορές περί ακύρωσης του τελετουργικού έπαρσης και υποστολής της Σημαίας από αγήματα του Στρατού στη Ν. Λέσβο, ενημερώνουμε ότι δεν έχει υπάρξει καμία αλλαγή στις προβλεπόμενες διαδικασίες και ούτε ποτέ τέθηκε τέτοιο ζήτημα”.

Η αντίδραση είναι αργοπορημένη κι έδωσε στα χρυσαυγίτικα μέσα ενημέρωσης -υπάρχουν πολλά τέτοια στην…αντισυστημική δήθεν ΧΑ- να κάνει …πάρτυ! Ο ψευδοπατριωτισμός των χρυσαυγιτών είναι σκέτο δηλητήριο που το μόνο που θα μας “προσφέρει” είναι περισσότερα προβλήματα και μάλιστα σοβαρά. Τα ψεύδη που διακινούν θα πρέπει άμεσα να διαψεύδονται για να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις που δημιουργούν ένταση σε περιοχές που πλήττονται από το φαινόμενο της παράνομης μετανάστευσης. Αν είναι να αφήσουμε την διαχείριση τόσο σοβαρών θεμάτων στους ακροδεξιούς της ΧΑ, χαθήκαμε.
Μόνο ζημιά κάνουν στην χώρα με όσα δήθεν πατριωτικά κάνουν.

Γι΄ αυτό καλό θα είναι τουλάχιστον σ΄ότι αφορά στα Γενικά Επιτελεία να υπάρχει άμεση και ξεκάθαρη απάντηση στην προπαγάνδα των χρυσαυγιτών. Άνθρωποι που επιτίθενται ακόμη και σε γυναίκες δεν θα καθορίζουν την πολιτική της χώρας σε τόσο σοβαρά ζητήματα για να μαζεύουν ψηφαλάκια.

 

 

Πάρις Καρβουνόπουλος / militaire.gr

Μοιράσου το άρθρο!