Πολιτισμός

24/03/2018 - 11:59

Χρήστος Θηβαίος και Μαρία Παπαγεωργίου στο Κτήμα Οινοφόρος - Σάββατο 31 Μαρτίου

trong>Το Κτήμα Οινοφόρος  υποδέχεται το Σάββατο 31 Μαρτίου 2018 τον σπουδαίο καλλιτέχνη Χρήστο Θηβαίο και τη μοναδική Μαρία Παπαγεωργίου  σε μία ξεχωριστή εμφάνιση.

Τραγουδοποιός σπάνιας ευαισθησίας και ερμηνευτής υψηλών επιδόσεων ο Χρήστος Θηβαίος συναντά τη Μαρία Παπαγεωργίου, την πιο ιδιαίτερη και ενδιαφέρουσα εκπρόσωπο της νεότερης γενιάς, σε ένα πραγματικά κοινό πρόγραμμα με σκηνές από το παρελθόν και το μέλλον της προσωπικής τους διαδρομής.


Από τη μία, ο Χρήστος Θηβαίος με τον εξαιρετικό τελευταίο του δίσκο «Σιδερένιο νησί», χιλιάδες ώρες σκηνικής πτήσης και ρεπερτόριο αξιοζήλευτο κι από την άλλη, η Μαρία Παπαγεωργίου, το κορίτσι με την κόκκινη κιθάρα που συζητήθηκε για τις ξεχωριστές εμφανίσεις της, δημιουργούν ένα δυσεύρετο αισθητικό και συναισθηματικό περιβάλλον με καθαρό οξυγόνο που παράγεται από την Τέχνη τους και τον σεβασμό στον ακροατή.
Οι δύο καλλιτέχvες δηλώνουν για τη συνάντησή τους επί σκηνής:


 “H συνεργασία μου με τον Xρήστο είναι ένα πέρασμα μέσα στα χρόνια που μεγάλωνα μέχρι να φτάσω εδώ. Στο σήμερα. Είναι το “Ημερολόγιο” που κρατούσα στο λύκειο, μαθαίνοντας τα τραγούδια του, είναι η “Γυναίκα” που βιαζόμουν να γίνω, είναι κάθε “χαραμάδα πανικού” που πέρασε το σώμα μου μέχρι ο φόβος σιγά – σιγά να γίνει “αγάπη”. Σε αυτό το σημείο συναντώ τον Χρήστο Θηβαίο, που τόσο θαυμάζω. Μέχρι να με πάει με το σπουδαίο έργο του στο επόμενο “Σιδερένιο μου Νησί”.”
Μαρία Παπαγεωργίου
 
“H Mαρία Παπαγεωργίου είναι μονόδρομος συνεργασίας. Γιατί αν δεν υπάρχει αύριο δεν υπάρχει σήμερα. Τη στιγμή που είμαι ακραιφνώς παρών έχω γίνει ήδη χθες. Με τη Μαρία παίζουμε μουσική γιατί διαφορετικά δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τη χαραμάδα του πανικού μας. Αντί να σβήσουμε, ανάβουμε γενέθλια κεριά στο όνομα της εκρηκτικής μας συνάντησης.”
Χρήστος Θηβαίος
 
Συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι οι Μάξιμος Δράκος (πιάνο), Σταύρoς Ρουμελιώτης (κιθάρες).

-------

NFO
Κτήμα Οινοφόρος

Χρήστος Θηβαίος και Μαρία Παπαγεωργίου

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018 ώρα 10:00 μμ


Δ/νση: Καρά Τεπέ – Μυτιλήνη Τ.Κ. 81100
 
Κρατήσεις στα τηλέφωνα: 22510 44738, 6949544276 & 6974197399
 Τιμή εισιτηρίου 13 εύρω
 
 
Προπώληση εισιτηρίων:
στην αρχή της αγοράς(Ερμού 4)
Μουσικό Καφενείο(Λαδάδικα)
Κατάστημα AROMA(Ερμού 109)
Ψητοπωλείο “Κάτι ψήνεται”(Ελευθερίου Βενιζέλου 22)
 

με την ευγενική υποστήριξη του Lesvosnews.net




 

Μοιράσου το άρθρο!