Πολιτισμός

01/09/2014 - 09:24

Η μεταμόρφωση του Μιχάλη Δουκάκη... για τη Σοφία Φιλιππίδου

Αυλαία για το Φεστιβάλ των Νησιών στη Λέσβο με μίμηση και σάτιρα.

Η βραδιά είναι αφιερωμένη στη σπουδαία ηθοποιό Σοφία Φιλιππίδου και στην προσεγμένη πορεία που έχει στον χώρο μέχρι σήμερα. Για μας ένας ηθοποιός χρειάζεται να είναι τίμιος και εργατικός, να έχει αγγελική ψυχή, χαρά μικρού παιδιού, καρδιά γεμάτη όνειρα, υπερρεαλιστικές ελπίδες, να περπατάει στους ουρανούς και να πετάει στο σύμπαν, να εργάζεται με τον ίδιο ζήλο και να γεννάει κάθε μέρα την τέχνη του, (όπως ένας χειρουργός χρειάζεται κάθε μέρα να δίνει το 1000% της συγκέντρωσης και των δυνάμεων του).

Η Σοφία Φιλιππίδου τα καταφέρνει εξαιρετικά όλα αυτά τα χρόνια και γι' αυτό παρουσιάζουμε σε θεατρική μορφή τις καλύτερες τηλεοπτικές της εμφανίσεις, διότι όταν έχεις καλό κείμενο και ηθοποιό μπορείς να κάνεις θαύματα είτε στο θέατρο είτε στον κινηματογράφο είτε στην τηλεόραση. Την ευχαριστούμε θερμά για τη συγκατάθεση της ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η βραδιά κι ελπίζουμε στο επόμενο φεστιβάλ να την έχουμε μαζί μας, μέχρι τότε της στέλνουμε την αγάπη και την ενέργεια μας για να έχει στη ζωή της ότι ποθεί η ψυχή της και να συνεχίσει να μας ταξιδεύει με τη μαγική δύναμή της.

Φορέστε το καλύτερο σας χαμόγελο , την πιο σουρεαλιστική σας διάθεση κι ελάτε να ρίξουμε έτσι αυλαία όλοι μαζί στο καλύτερο φεστιβάλ που έχουμε διοργανώσει μέχρι σήμερα.

Την Τετάρτη 3/9 στο αμφιθέατρο της μαρίνας Μυτιλήνης, ώρα 21:30, ο Μιχαήλ θα μεταμορφωθεί σε Σοφία Φιλιππίδου! Μαζί του η Ντέσσυ Κομνηνού, ο Βασίλης Σαμαράς, η Μάρω Παπαδημητρίου, η Ανθή Πετρέλλη και η Μαρία Κόμβου.

Από την Ομάδα Θέατρο Η Ζωή Μου

Μοιράσου το άρθρο!