Πολιτισμός

03/07/2015 - 20:01

Η όπερα Tannhauser του Wagner στο Μόλυβο - Overture

yle="text-align: justify;">Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Τουρισμού και η Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Λέσβου, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την πραγματοποίηση της μη κερδοσκοπικής πολιτιστικής εκδήλωσης, που αναφέρεται στην όπερα Tannhauser του μουσικού Wagner με συντελεστές της Opera House του Λονδίνου, στο Κάστρο του Μολύβου, το Σάββατο 4 Ιουλίου και ώρα 8:30 μ.μ. 

Η υψηλού βεληνεκούς αυτή εκδήλωση που προγραμματίζεται εδώ και 8 μήνες από το Λέσβιο στην καταγωγή επιχειρηματία της Ελβετίας Δημήτρη Δημητριάδη και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λέσβου, περιλαμβάνει μία σύγχρονη χορογραφία της Ελένη Χρυσομάλλη στο overture της όπερας Tannhouser του Wagner.

Απευθύνεται αποκλειστικά σε ένα διεθνές κοινό 120 Ελλήνων και ξένων υψηλών προσκεκλημένων (επιχειρηματίες, καλλιτέχνες, διευθυντές πολιτιστικών οργανισμών, κ.α.), οι οποίοι ήδη βρίσκονται στο νησί μας, ευελπιστώντας να γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές του διεθνώς.   

Εκτός από τη μουσική εκδήλωση στο Φρούριο του Μολύβου, στο πλαίσιο της όλης διοργάνωσης περιλαμβάνεται και έκθεση φωτογραφίας στη Στέγη Τρύφωνος, του διοργανωτή Λέσβιου επιχειρηματία Δημήτρη Δημητριάδη.

 

Μοιράσου το άρθρο!