Πολιτισμός

18/08/2017 - 08:58

Κερδίστε 3 προσκλήσεις για τη συναυλία της Μελίνας Ασλανίδου στη Μυτιλήνη

&n

bsp;

up date

 

Συνολικές συμμετοχές 413 

Ζητήσαμε από τη σελίδα random να μας επιλέξει τρεις τυχαίους αριθμούς από 1- 413. Οι αριθμοί που επιλέγησαν είναι : 52-225-306

Τα ονόματα των νικητών και η διαδικασία της κλήρωσης απεικονίζονται στις παραπάνω κάρτες. Όλοι οι νικητές ενημερώθηκαν με προσωπικό μήνυμα στο facebook.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας

 

----------------

 

 

Το Lesvosnews.net σε συνεργασία με το "Κτήμα Οινοφόρος"  προσφέρει στους αναγνώστες του 3  προσκλήσεις για τη συναυλία:

 
της Μελίνας Ασλανίδου στη Μυτιλήνη  - Κτήμα Οινοφόρος  Τετάρτη 23 Αυγούστου ώρα 22:00
 
 
Η προθεσμία του διαγωνισμού λήγει τη  Δευτέρα 21  Αυγούστου στις  12:00 το μεσημέρι , και οι τυχεροί θα ενημερωθούν εντός 12 ωρών με προσωπικό μήνυμα στο προφίλ τους στο facebook.
 
Για να λάβετε μέρος, αφήστε ένα σχόλιο (π.χ. «συμμετοχή στον διαγωνισμό») κάτω από τη δημοσίευση αυτή στη σελίδα μας στο facebook και κάντε δημόσια κοινοποίηση του διαγωνισμού στο προφίλ σας.  Κάθε σχόλιο μετά από λίγο χρονικό διάστημα λαμβάνει απάντηση με τον αριθμό συμμετοχής στο διαγωνισμό. Διπλά σχόλια του ίδιου αναγνώστη θα διαγράφονται, σχόλια που κάνουν tag σε άλλο προφίλ δεν είναι δεκτά ως συμμετοχές. 
 
(Προσοχή: το σχόλιο το γράφετε  ΜΟΝΟ στη σελίδα μας στο facebook  - καμία άλλη συμμετοχή δεν θα είναι δεκτή)
 
Η κλήρωση θα γίνει με τη βοήθεια της ιστοσελίδας random.org
 
------------
 
Πληροφορίες για τη συναυλία:
 

Είναι η εποχή του χρόνου που η Μελίνα Ασλανίδου γεμίζει τη βαλίτσα της με τραγούδια, μουσική, ενέργεια, αγάπη και φως και «βγαίνει στο δρόμο» για να συναντήσει τους φίλους της σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας και όχι μόνο.

 
Επομένως σταθμός η Μυτιλήνη και το Κτήμα Οινοφόρος - Τετάρτη 23 Αυγούστου ώρα 22:00
 
«Το καλοκαίρι είμαστε όλοι πιο «ανοιχτοί», πιο έτοιμοι να νιώσουμε κοντά ο ένας με τον άλλο. Είναι και όλοι αυτοί οι υπέροχοι συναυλιακοί χώροι που έχουμε στην Ελλάδα που πολλαπλασιάζουν το συναίσθημα. Ερχόμαστε περισσότερο σε επαφή μεταξύ μας σε ένα αλισβερίσι ενέργειας. Κοντά στη φύση, τον ουρανό, την θάλασσα και τη γη, η διάθεσή είναι εντελώς διαφορετική, ακόμη και τα τραγούδια είναι σα να είναι πιο «μεγάλα», πιο «γεμάτα». Νιώθω πως οι συναυλίες το καλοκαίρι είναι από μόνες τους πολύ ξεχωριστές, είναι ευλογημένες, όπως και ο τόπος μας και οι ψυχές μας» σχολιάζει η Μελίνα Ασλανίδου για τις καλοκαιρινές συναυλίες της.
 
Με καινούρια μπάντα, μια παρέα εξαιρετικών μουσικών, θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα «Προσωπική Επιλογή», από αγαπημένα της τραγούδια, από το «Τι σου έκανα και πίνεις» και το «Λάθος», μέχρι τα «Να με δικαιολογήσεις», «Καλοκαίρι αγκαλιά μου», «Μες το σπίτι δεν μένει κανείς», «Νερό και Χώμα» (με τους Stavento).
 
Στην πορεία της ισορροπεί απόλυτα ανάμεσα στο ποιοτικό σύγχρονο τραγούδι, στις ρίζες και στην παράδοση αλλά και στο «καθαρόαιμο» λαϊκό φάσμα, κάτι που απέδειξε και με την κυκλοφορία ενός νέου live άλμπουμ, που περιλαμβάνει 13 εκτελέσεις διαχρονικών επιτυχιών του μεγάλου συνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου όπως, «Της καληνύχτας τα φιλιά», «Μια γυναίκα μπορεί», «Ζήλεια μου», «Δεν υπάρχουν άγγελοι», «Άιντε μάτια μου γλυκά», «Νύχτα στάσου», «Αν πεθάνει μια αγάπη» και άλλα.
 
Μαζί της:
 
Ντίνος Γεωργούντζος | ενορχηστρώσεις, πιάνο
Ανδρέας Καραντίνης | μπουζούκι
Γιώργος Τσοκάνης | πλήκτρα
Θοδωρής Μίσκας | κιθάρες
Λεωνίδας Κυρίδης | μπάσο
Ηλίας Μίσκας | τύμπανα
 
Ηχοληψία: Αγγελίνα Υφαντή | Χρήστος Νταλίπης
Φωτισμός: Γιάννης Καραμπελιάς
 
 
-------------
Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017  ώρα 22:00
Κτήμα Οινοφόρος 
Μελίνα Ασλανίδου 
Δ/νση: Καρά Τεπέ – Μυτιλήνη Τ.Κ. 81100
 
Κρατήσεις στα τηλέφωνα: 22510 44738, 6949544276 & 6974197399
 
Ώρα έναρξης: 10:00μ.μ. - τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ
 
 
Προπώληση εισιτηρίων:
  • στην αρχή της αγοράς(Ερμού 4)
  • Μουσικό Καφενείο(Λαδάδικα)
  • Κατάστημα AROMA(Ερμού 109)
  • Ψητοπωλείο “Κάτι ψήνεται”(Ελευθερίου Βενιζέλου 22)
 
 
 
με την ευγενική υποστήριξη του Lesvosnews.net

 

 

 

-----------

Η παρούσα δημοσίευση στη σελίδα μας στο facebook

 

(Κάντε κλικ στο σύμβολο του facebook επάνω δεξιά ή στο σύνδεσμο εδώ και γράψτε το σχόλιό σας και κοινοποιήστε δημόσια στο προφίλ σας για να είναι δεκτή η συμμετοχή σας.

Μοιράσου το άρθρο!