Πολιτισμός

09/02/2018 - 15:20

Κτήμα Οινοφόρος, Μυτιλήνη: Γιορτάστε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τον Πασχάλη

Γ

ιορτάστε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τον πιο ερωτικό ποπ τραγουδιστή όλων των εποχών ΠΑΣΧΑΛΗ, στο Κτήμα Οινοφόρος την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου

O Πασχάλης  είναι αναμφίβολα μία διαχρονική αξία στον χώρο της μουσικής, καθώς ήταν ο καλλιτέχνης-τραγουδοποιός που έφερε το ελληνικό ποπ στη γενιά του΄60, γράφοντας ελληνικό στίχο σε ποπ μουσική και ερμηνεύοντας τα τραγούδια του με την ιδιαίτερη φωνή και στυλ του, που τον έκαναν πολύ δημοφιλή!

 


 Καθ΄ όλη την διάρκεια της πορείας του, έκανε πάρα πολλές επιτυχίες, οι οποίες τραγουδιούνται μέχρι και σήμερα, με πλούσια δισκογραφία στο ενεργητικό του, με ρεκόρ πωλήσεων στα δισκοπωλεία, αμέτρητες εμφανίσεις, μία επιτυχημένη συμμετοχή στη Eurovision, τη «χρυσή δεκαετία» στο «On The Rocks» και πολλά άλλα, που κυριολεκτικά «άφησε εποχή»!
Σήμερα, χωρίς να έχει χάσει τίποτα από την λάμψη του παρελθόντος, με την ξεχωριστή φωνή του, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του, ακμαιότατος και γεμάτος ενέργεια, να τραγουδάει τις all time classic επιτυχίες του και να τις μεταδίδει στη νέα γενιά!


Στις 14 Φεβρουαρίου, ημέρα των Eρωτευμένων, στις 10:30 μ.μ. στο Κτήμα Οινοφόρος, ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ  με την μπάντα του σε ένα party γεμάτο επιτυχίες από τις δεκαετίες 60΄70΄80΄ μέχρι σήμερα, μας υπόσχεται μία μαγευτική βραδιά και μας καλεί να ερωτευτούμε, να συγκινηθούμε να χορέψουμε και να το απολαύσουμε!
Γιατί η μουσική αποτελεί έρωτα από μόνη της………..

ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΙ :
STELIOS MAC ΚΙΘΑΡΑ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΙΤΣΟΛΑΝΤΗΣ -  ΜΠΑΣΣΟ ΦΩΝΗ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΙΑΜΗΣ -  ΝΤΡΑΜΣ
ΜΑΝΟΣ ΚΙΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ -  ΠΛΗΚΤΡΑ.
 

---------

INFO //Πασχάλης
Κτήμα Οινοφόρος

Τετάρτη14 Φεβρουαρίου 2018

Δ/νση: Καρά Τεπέ – Μυτιλήνη Τ.Κ. 81100
 
Κρατήσεις στα τηλέφωνα: 22510 44738, 6949544276 & 6974197399
 
Ώρα έναρξης: 10:30μ.μ. - Τιμή εισιτηρίου 12 εύρω
 
 
Προπώληση εισιτηρίων:
στην αρχή της αγοράς(Ερμού 4)
Μουσικό Καφενείο(Λαδάδικα)
Κατάστημα AROMA(Ερμού 109)
Ψητοπωλείο “Κάτι ψήνεται”(Ελευθερίου Βενιζέλου 22)
 

με την ευγενική υποστήριξη του Lesvosnews.net

Μοιράσου το άρθρο!