Πολιτισμός

30/06/2017 - 20:40

«Love tour» - H Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Κάστρο Μυτιλήνης - Δευτέρα 17 Ιουλίου

yle="text-align: justify;">Με την επιθυμία να μας θυμίσει ότι, όπου υπάρχει αγάπη, γίνονται υπέροχα πράγματα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα κάνει μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία, με τίτλο «Love tour», με πολλούς σταθμούς σε πόλεις της Ελλάδας.

 
Δευτέρα Μυτιλήνη 17 Ιουλίου 2017  ώρα 21:00 στο Κάστρο Μυτιλήνης
 
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι μια από τις πιο σημαντικές φωνές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής. Μετράει αρκετά χρόνια έντονης και πολύ σημαντικής παρουσίας στα μουσικά δρώμενα. Για τις φετινές της καλοκαιρινές συναυλίες, έχει ετοιμάσει ένα διαφορετικό από άλλες χρονιές πρόγραμμα, ένα μεγάλο πάρτι. Ένα πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες, αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, αλλά και επιλογές της από όλο το φάσμα της μουσικής. Τραγούδια που την εκφράζουν και τα κάνει δικά της με το συναίσθημα και την ερμηνεία της.
 
Συντελεστές
Ενορχηστρώσεις τραγουδιών: Δημήτρης Μπαρμπαγάλας, υπεύθυνοι ήχου: Brian Coon - Δημήτρης Σαμαράς. Μουσικοί: Bαχάν Γκαλστιάν: κλαρίνο, φλογέρα, ντουντούκ και ζουρνάς, Μιχάλης Καπηλίδης: τύμπανα και κρουστά, Παρασκευάς Κίτσος: ακουστικό και ηλεκτρικό μπάσο, Δημήτρης  Μπαρμπαγάλας: ακουστική, κλασική και ηλεκτρική κιθάρα, Γιάννης Οικονομίδης: τρομπέτα, κρουστά και πιάνο, Νίκος Πασσαλίδης: μπουζούκι, λαούτο, ούτι και ακουστική κιθάρα.
 
 

Μοιράσου το άρθρο!