Πολιτισμός

22/06/2015 - 07:06

Με επιτυχία η βραδιά πιάνου και παιδικού θεάτρου στο Αναγνωστήριο Αγιάσου

Την Κυριακή, 21 Ιουνίου 2015, στις 8μμ, το Αναγνωστήριο Αγιάσου διοργάνωσε στο Κινηματοθέατρό του βραδιά πιάνου και παιδικού θεάτρου. Δασκάλα πιάνου: Κωνσταντίνα Σκλάβου. Έπαιξαν τα παιδιά: Μαριάνθη Αλεντά, Αθανασία Αλεντά, Παναγιώτα Μπαμπάκου, Σοφία Σκορδά, Μαρία Βασλά.

Στη συνέχεια το Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι του Αναγνωστηρίου παρουσίασε τη γνωστή κωμωδία του Αριστοφάνη «Λυσιστράτη» σε παιδική διασκευή (Υπόθεση: Η Λυσιστράτη οδηγεί σε απεργία τις γυναίκες της Αθήνας και άλλων πόλεων, εξαιτίας των μακροχρόνιων Πελοποννησιακών πολέμων, με σκοπό να τραβήξουν την προσοχή των ανδρών και να σταματήσουν οι κτηνωδίες του πολέμου.)

Σκηνοθεσία/διασκευή/μουσική επιμέλεια: Κωνσταντίνος Ματθαίου και παιδική θεατρική ομάδα Αγιάσου. Έπαιξαν τα παιδιά: Αθανασία Αλεντά, Μαριάνθη Αλεντά, Ελισάβετ Καμπά, Σαπφώ Κουντουρέλλη, Νεφέλη Ορφανού, Ζωή Πατσέλη, Παναγιώτης Πατσέλης, Σοφία Σκορδά, Στέλιος Σκορδάς, Μπρόκλιν Τζιόκα, Σάρα Τόρα, και η νηπιακή θεατρική ομάδα Αγιάσου στο ρόλο των παιδιών: Ιωάννα Καμαρού, Δημήτρης Καμαρού, Βασιλική Καμαρού, Μαρία Πατσέλη, Αριστείδης Μπαμπάκος, Δώρα Τζώρτζη, Άλκηστη Καμάτσου.

Την εκδήλωση παρακολούθησε αρκετός κόσμος, που χειροκρότησε θερμά τα παιδιά και τους δασκάλους τους. Η αθόρυβη δουλειά που γίνεται κερδίζει ολοένα και περισσότερους φίλους. Καλό καλοκαίρι και ραντεβού το Σεπτέμβρη. Θα ’μαστε ακόμα πιο πολλοί…

Μοιράσου το άρθρο!