Πολιτισμός

18/07/2017 - 11:50

Μετά τις διαμαρτυρίες... ανακοίνωσαν επανάληψη της συναυλίας της Ελ. Ζουγανέλη στη Μυτιλήνη

&n

bsp;

Το θέμα που ανέδειξε το Lesvosnews.net και προκάλεσε δεκάδες μηνύματα διαμαρτυρίας υποχρέωσε την εταιρεία παραγωγής να δεσμευθεί για επανάληψη της συναυλίας της Ελ. Ζουγανέλη στη Μυτιλήνη. Όσοι κράτησαν το απόκομμα από το εισιτήριο έχουν ελπίδες ... οι υπόλοιποι ας πληρώσουν.

Αξίζει να τονιστεί ότι σε όλες τις συναυλίες που ακυρώνονται η ενημέρωση είναι άμεση και υπάρχει η δυνατότητα ή επιστροφής χρημάτων ή παρακολούθηση της συναυλίας στη νέα ημερομηνία. Εδώ ούτε επιστροφή χρημάτων υπάρχει και ούτε ανακοινώθηκε εγκαίρως η δυνατότητα για τη νέα συναυλία ώστε να κρατηθεί το απόκομμα του εισιτηρίου.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΕΝ. ΕΛ. Π.Α και η Menta art events- παραγωγοί της συναυλίας της Ελεονώρας Ζουγανέλη, ενημερώνουν το κοινό της χθεσινής συναυλίας, ότι παρ’ όλες τις προσπάθειες, δεν μπόρεσε να ολοκληρωθεί η χθεσινή συναυλία λόγω των κακών καιρικών συνθηκών. Τόσο εμείς ως παραγωγή όσο και η ίδια η καλλιτέχνιδα, δείχνοντας σεβασμό στο κοινό που μας τίμησε με την παρουσία του δεσμευόμαστε, να επαναλάβουμε τη συναυλία. Παρακαλούμε όλους όσοι παραβρέθηκαν στη συναυλία, να κρατήσουν το απόκομμα  του εισιτηρίου τους, το οποίο θα ισχύσει για την επόμενη συναυλία που θα ανακοινωθεί σύντομα, σε συνεννόηση με τον Δήμο Λέσβου, στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

 

L

Μοιράσου το άρθρο!