Πολιτισμός

16/02/2018 - 19:48

O Γιώργος Μαργαρίτης στο Κτήμα Οινοφορός - Παρασκευή 23 και Σάββατο 24 Φεβρουαρίου

trong>Το Κτήμα Οινοφόρος υποδέχεται τον κορυφαίο λαϊκό τραγουδιστή ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ σε δύο μοναδικές εμφανίσεις την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου

Ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο σπουδαίος αυτός καλλιτέχνης που έχει αφήσει μια σημαντική κληρονομιά στο ελληνικό τραγούδι, δε χρειάζεται πολλές συστάσεις.


Αν ο όρος «αυθεντικός λαϊκός ερμηνευτής» αναζητούσε το ιδανικό πρόσωπο, σίγουρα θα «κλείδωνε» στον Γιώργο Μαργαρίτη.
Τραγουδιστής εγνωσμένης αξίας και δοκιμασμένων αντοχών αποτελεί σημείο αναφοράς για το σύγχρονο λαϊκό ρεπερτόριο.


Ο Γιώργος Μαργαρίτης, που μπήκε στον χώρο και τον κόσμο του λαϊκού τραγουδιού από παιδί, είχε βιώματα και καταβολές που του έδιναν τη δυνατότητα να προχωρήσει στο πάλκο και στο στούντιο, όπως κι έγινε. Η επιτυχία γι' αυτόν δεν ήταν εύκολη υπόθεση, γι' αυτό αγωνίστηκε σκληρά αλλά πάντα τίμια. Από τα τέλη της δεκαετίας του '60, μέχρι τις αρχές του '70, έδωσε μάχες για να κρατηθεί και να προχωρήσει. Βασικά του προσόντα, η ιδιότυπη φωνή του, που συγκινούσε από την αρχή της πορείας του, η γνήσια έκφραση του και ο ειλικρινής χαρακτήρας του.


Στην δισκογραφία μπήκε το 1981 με τον δίσκο «Εσύ μιλάς στην καρδιά μου», ο οποίος γνώρισε μεγάλη επιτυχία και έγινε χρυσός. Μέχρι σήμερα έχει ηχογραφήσει πάνω από 20 προσωπικούς δίσκους και έχει συνεργαστεί με μεγάλους συνθέτες και στιχουργούς του κλασικού λαϊκού και όχι μόνο, βασιζόμενος πάντα στο δικό του ιδιαίτερο αυθεντικό λαϊκό στυλ.


Σήμερα, στην πιο ώριμη ερμηνευτική του φάση φανερώνοντας τη δύναμη της ιδιότυπης φωνής και της λαϊκής ψυχής, έρχεται στο Κτήμα Οινοφόρος να μας χαρίσει δύο ανεπανάληπτες λαϊκές βραδιές την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στις 10:00 μ.μ.


Γιώργος Μαργαρίτης, ένας μεγάλος ερμηνευτής, προσγειωμένος και αφιερωμένος στην τέχνη του, ένας ταλαντούχος καλλιτέχνης που έχει προσφέρει στους Έλληνες και όχι μόνο, βράδια πραγματικής λαϊκής διασκέδασης, μία φωνή  τόσο ξεχωριστή που μας έχει συντροφεύσει στις χαρές και τις λύπες μας.


                     Οι υπεύθυνοι για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων
                                                                 Κλεοπάτρα Πατερέλλη
                                                                  Πρόδρομος Πατερέλλης

 

----------------

 

INFO
Κτήμα Οινοφόρος

Γιώργος Μαργαρίτης

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018 ώρα  έναρξης 10:00 μμ

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 ώρα έναρξης  10:00 μμ


Δ/νση: Καρά Τεπέ – Μυτιλήνη Τ.Κ. 81100
 
Κρατήσεις στα τηλέφωνα: 22510 44738, 6949544276 & 6974197399
 Τιμή εισιτηρίου 15 εύρω
 
 
Προπώληση εισιτηρίων:
στην αρχή της αγοράς(Ερμού 4)
Μουσικό Καφενείο(Λαδάδικα)
Κατάστημα AROMA(Ερμού 109)
Ψητοπωλείο “Κάτι ψήνεται”(Ελευθερίου Βενιζέλου 22)
 

με την ευγενική υποστήριξη του Lesvosnews.net

Μοιράσου το άρθρο!