Πολιτισμός

11/04/2018 - 06:55

Ο Μπάμπης Στόκας και η Βίκυ Καρατζόγλου στη Μυτιλήνη - Κερδίστε 3 προσκλήσεις

Τ

ο Lesvosnews.net σε συνεργασία με το "Κτήμα Οινοφόρος"  προσφέρει στους αναγνώστες του 3 προσκλήσεις για τη συναυλία:


Μπάμπης Στόκας και Βίκυ Καρατζόγλου στο Κτήμα Οινοφόρος - Σάββατο 14 Απριλίου ώρα 10:00 μμ


Η προθεσμία του διαγωνισμού λήγει την Παρασκευή  13 Απριλίου  στις  14:00 , και οι τυχεροί θα ενημερωθούν άμεσα με προσωπικό μήνυμα στο προφίλ τους στο facebook.

Για να λάβετε μέρος, αφήστε ένα σχόλιο (π.χ. «συμμετοχή στον διαγωνισμό») κάτω από τη δημοσίευση αυτή στη σελίδα μας στο facebook και κάντε δημόσια κοινοποίηση του διαγωνισμού στο προφίλ σας.  Κάθε σχόλιο μετά από λίγο χρονικό διάστημα λαμβάνει απάντηση με τον αριθμό συμμετοχής στο διαγωνισμό. Διπλά σχόλια του ίδιου αναγνώστη θα διαγράφονται, σχόλια που κάνουν tag σε άλλο προφίλ δεν είναι δεκτά ως συμμετοχές.

(Προσοχή: το σχόλιο το γράφετε  ΜΟΝΟ στη σελίδα μας στο facebook  - καμία άλλη συμμετοχή δεν θα είναι δεκτή)

Η κλήρωση θα γίνει με τη βοήθεια της ιστοσελίδας random.org

INFO

Ο Μπάμπης Στόκαςμε  τις αγαπημέ νες επιτυχίες των Πυξ Λαξαλλά και τα ολοκαίνουρια τραγούδια τουταξιδεύει και αυτό τον χειμώνασε όλη την Ελλάδα.

Ο Μπάμπης Στόκας, ένας από τους πιο αγαπημένους Έλληνες τραγουδοποιούς, με εφόδιο τη ξεχωριστή φωνή και ερμηνεία, συναντάει τη Βίκυ Καρατζόγλου, για να μας παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα βασισμένο τόσο στην πολύχρονη μουσική διαδρομή του Μπάμπη,  όσο και σε τραγούδια από όλους τους χώρους της ελληνικής μουσικής που άφησαν ιστορία.

Η Βίκυ Καρατζόγλου, μετά την αξιοσημείωτη ραδιοφωνική επιτυχία του τραγουδιού «Το Όνειρο» και λίγο πριν τη νέα δισκογραφική δουλειά της, συνεργάζεται με τον Μπάμπη Στόκα και αποκτάει ακόμη ένα εφόδιο στην καλλιτεχνική της πορεία.                                                                                                                                                                 
Μπαλάντες και λαϊκά, τρυφερότητα και δυναμισμός, ερμηνείες και συναίσθημα,  δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα ώστε το πρόγραμμα των δύο καλλιτεχνών να δημιουργήσει βράδια γεμάτα μουσικές, νοσταλγία, κέφι και αστείρευτη διάθεση για ερμηνευτικές απογειώσεις !
ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΟΚΑΣ & ΒΙΚΥ ΚΑΡΑΤΖΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΟΙΝΟΦΟΡΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 10:00 Μ.Μ.

------------------

 

Η παρούσα δημοσίευση στη σελίδα μας στο facebook

(Κάντε κλικ στο σύμβολο του facebook επάνω δεξιά ή στο σύνδεσμο εδώ και γράψτε το σχόλιό σας και κοινοποιήστε δημόσια στο προφίλ σας για να είναι δεκτή η συμμετοχή σας)

Μοιράσου το άρθρο!