Πολιτισμός

22/04/2015 - 13:02

Τριήμερο γεμάτο μουσική από το Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης

Το Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης διοργανώνει το τριήμερο 27-29 Απριλίου 2015 τις παρακάτω εκδηλώσεις:


1)    Τη Δευτέρα 27 Απριλίου και την Τρίτη 28 Απριλίου 2015 τους 5ους Παλλεσβιακούς Μαθητικούς Αγώνες Μουσικής. Τη Δευτέρα (9πμ-1:30μμ) τα παιδιά  των τριών τελευταίων τάξεων των Δημοτικών Σχολείων του νησιού μας θα διαγωνισθούν στον Ψαλμό-Ατομικό τραγούδι, στο βιολί, στην κιθάρα, στην ηλεκτρική κιθάρα και στα πνευστά και την Τρίτη (9πμ-1μμ) στα Μουσικά Σύνολα, στο τζουρά, στο μπουζούκι, στο κανονάκι, στο σαντούρι, στο ούτι, στο αρμόνιο και στο ακορντεόν.


2)     Τα αποτελέσματα των αγώνων θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης  που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Απριλίου, στις 8μμ, στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης. Κατά τη διάρκεια της τελετής τα παιδιά που θα βραβευτούν θα παρουσιάσουν το έργο, στο οποίο διαγωνίστηκαν, ενώ θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους διαγωνιζόμενους.


3)    Τη Δευτέρα 27 Απριλίου, στις 8μμ, στο Δημοτικό Θέατρο   Μυτιλήνης θα δοθεί συναυλία Ατομικών Οργάνων και Ευρωπαϊκών Συνόλων  του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης. Οι μαθητές του σχολείου θα παρουσιάσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα για πιάνα, ντραμς, κιθάρες, σαντούρια, ενώ θα συμμετάσχουν και η ορχήστρα μπαρόκ και η Ευρωπαϊκή Χορωδία του Σχολείου. (Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: Ηλιάδα Μπουμπάρη, Σταματία Ιννίνου, Βασίλης Μούσκουρης, Κωνσταντίνα Σκλάβου, Ελένη Περδίκα, Γεωργία Φωτοπούλου, Αντώνης Βερβέρης, Παναγιώτης Σαλάνης, Ηλίας Κεχρινιώτης, Πέμη Βερβέρη, Κωνσταντίνα Στεφάτου, Βανέσα Παραδεισιάδη).


4)    Την Τετάρτη 29 Απριλίου 2015, στις 8μμ, στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, θα πραγματοποιηθεί η  Συναυλία των Μουσικών Συνόλων του Σχολείου, η οποία θα είναι αφιερωμένη στην παγκόσμια ημέρα χορού. Θα πάρουν μέρος η Σύγχρονη Ορχήστρα Γυμνασίου και Λυκείου, η Παραδοσιακή Ορχήστρα Γυμνασίου και Λυκείου, Λαϊκή Ορχήστρα, το σύνολο σαντουριών Γυμνασίου, η παραδοσιακή Χορωδία, η Ροκ Ορχήστρα και το σύνολο Jaz &Blues. (Υπεύθυνοι Καθηγητές: ΑλέξανδροςΓεραγωτέλλης, Αντώνης Βερβέρης, Ηλίας Κεχρινιώτης, Πέμη Βερβέρη, Κωνσταντίνα Στεφάτου, Μιχάλης Δήσος, Μαρία Βουγιούκα, Στρατής Μαμουλέλλης).


5)    Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου θα υπάρχει έκθεση φωτογραφίας της φωτογραφικής ομάδας του σχολείου μας, με θέμα «Σκιές και αντικατοπτρισμοί». (Υπεύθυνοι καθηγητές: Ελευθερία Μαμαλάκη, Ειρήνη Παζιάνου, Στρατής Μαμουλέλλης,  Βανέσα Παραδεισιάδη).


        Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ     ΕΛΕΥΘΕΡΗ
 

Μοιράσου το άρθρο!