Τουρισμός

27/05/2016 - 17:57

Δωρεάν σεμινάρια για το "Grow Greek Tourism Online'

yle="text-align: justify;">Το Grow Greek Tourism Online αποτελεί πρωτοβουλία της Google, σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού, τον ΕΟΤ (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού) και το ΣΕΤΕ (Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων), με στόχο να ενισχύσει τις ψηφιακές δεξιότητες των επαγγελματιών τουρισμού σε όλη την Ελλάδα και να τους εκπαιδεύσει σε διαδικτυακά εργαλεία. Η πρωτοβουλία ξεκίνησε το 2014 & 2015 σε 8 προορισμούς και πλέον εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα.

 
Στα πλαίσια αυτής της πρωτοβουλίας, πραγματοποιούνται δωρεάν σεμινάρια σε 30 περιοχές σε όλη την Ελλάδα, διάρκειας 1 - 1,5 ώρας. Στη Λέσβο θα πραγματοποιηθούν δύο σεμινάρια στις 31 Μαϊου, από τις 10 π.μ. -12π.μ. στο Sunrise Hotel Resort στο Μόλυβο και από τις 5 μ.μ. - 7 μ.μ. στο Επιμελητήριο Λέσβου στη Μυτιλήνη
 
Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε πως μπορείτε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο ακόμα και με δωρεάν εργαλεία, δηλώστε συμμετοχή μιας και λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 
 
Για επιπλέον πληροφορίες για το πρόγραμμα αλλά και να δηλώσετε συμμετοχή, μπορείτε να  επισκεφτείτε τη σελίδα του Grow Greek Tourism Online(greektourism.withgoogle.com.).
 

Μοιράσου το άρθρο!