Τουρισμός

10/04/2017 - 16:17

Η Volotea στη Μυτιλήνη - Αίτημα και για σύνδεση με Θεσσαλονίκη

Στις 6 Απριλίου 2017 στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ο Διευθύνον Σύμβουλος της αεροπορικής εταιρίας Volotea Carlos Muñoz, παραχώρησε συνέντευξη τύπου παρουσιάζοντας τα αναπτυξιακά σχέδια της εταιρίας για την Ελλάδα, η οποία αποτελεί την τέταρτη μεγαλύτερη αγορά της. Η εκδήλωση οργανώθηκε από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από την Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του ΔΑΑ.

Η Volotea αποτελεί μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρία χαμηλού κόστους, η οποία συνδέει ευρωπαϊκές πόλεις μικρού και μεσαίου μεγέθους, μεταξύ των οποίων και η Μυτιλήνη.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου κ. Ευάγγελος Μυρσινιάς, προσκεκλημένος της εταιρίας και του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, ο οποίος αφού χαιρέτησε το αναπτυξιακό πρόγραμμα της εταιρίας για το 2017 στην συνέχεια προχώρησε στην υποβολή συγκεκριμένων προτάσεων προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Voleta.

Ειδικότερα ο κ. Μυρσινιάς ζήτησε: να επιμηκυνθεί η περίοδος σύνδεσης της Μυτιλήνης με την Αθήνα στο σύνολο του έτους, από την θερινή περίοδο που εξυπηρετεί σήμερα, η Μυτιλήνη να συνδεθεί  και με την Θεσσαλονίκη με πτήσεις της εταιρείας και τέλος η Μυτιλήνη να συνδεθεί με ένα ευρωπαϊκό προορισμό (τουριστικού ενδιαφέροντος).

Ο κ. Muñoz άκουσε τις προτάσεις του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λέσβου, τις οποίες θα εξετάσει η εταιρεία και θα συζητηθούν περαιτέρω σε επικείμενη επίσκεψη  των στελεχών της εταιρείας στο νησί.

Μοιράσου το άρθρο!