Υγεία

07/03/2017 - 11:55

Δωρεάν ψυχολογική και συμβουλευτική υποστήριξη

 

Οι περισσότεροι άνθρωποι από μας φροντίζουμε την υγεία του σώματός μας, χωρίς όμως  να προσέχουμε την υγεία της ψυχής μας. Η ψυχολογική υποστήριξη είναι απαραίτητη για όλους, όμως δυστυχώς λόγω της οικονομικής κρίσης και των ταμπού που έχουμε, ο κόσμος το αφήνει  για αύριο ή δεν ζητούν καθόλου τη βοήθεια μας. Δεν είναι ντροπή!

Ακριβώς γι’ αυτούς τους ανθρώπους λοιπόν και μέλη μας που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, ο σύλλογος προσφέρει εντελώς δωρεάν ψυχολογική και συμβουλευτική υποστήριξη από ειδικούς επιστήμονες, στα πλαίσια ομαδικών συναντήσεων λειτουργώντας ως ενημερωτικής - συμβουλευτικής, ψυχολογικής υποστήριξης σε θέματα που αφορούν την τρίτη ηλικία, τα άτομα με αναπηρίες, τις συναισθηματικές δυσκολίες, προβλήματα συμπεριφοράς, προβλήματα επικοινωνίας, τραυματικά γεγονότα ζωής.

Ο Σύλλογος Σκλήρυνσης κατά Πλάκας "ΕλπίΖΩ", απευθύνεται σε όλους τους δημότες Μυτιλήνης με ΣΚΠ, που αισθάνονται την ανάγκη να αναζητήσουν στήριξη, για την αντιμετώπιση μικρών ή μεγάλων προβλημάτων, και σε όσους απλά χρειάζονται μια άλλη μορφή ενημέρωσης και επικοινωνίας.
Πληροφορίες

2251100355 - 6957174915


email: Lesvos.sklirinsi@gmail.com
 

Μοιράσου το άρθρο!