Υγεία

19/04/2018 - 06:16

Έγινε με επιτυχία η Προληπτική Πνευμονολογική Εξέταση (Σπιρομέτρηση) της Ομάδας Εθελοντών Αιμοδοτών Αγιάσου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Προληπτική Πνευμονολογική Εξέταση (Σπιρομέτρηση) για εθελοντές αιμοδότες και μη, που οργάνωσε σήμερα, Τετάρτη 18 Απριλίου 2018, από τις 11 πμ μέχρι τις 4:30΄ μμ στο Δημοτικό Κέντρο Νεότητας Αγιάσου στο Καμπούδι η Ομάδα Εθελοντών Αιμοδοτών Αγιάσου.


Την εξέταση πραγματοποίησε η  Πνευμονολόγος Ιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης «Βοστάνειο» κ. Αθανασία Ξυνέλη σε συνεργασία με τον κ. Αναστάσιο Καραχάλιο, εκπρόσωπο της εταιρείας CHIESI ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕ Φαρμακευτικών Προϊόντων (Κ. Καραμανλή 89, 151.25 Μαρούσι, Αθήνα).


Προσήλθαν και εξετάστηκαν εξήντα πέντε (65) άτομα.
Η Ομάδα μας θα καταβάλει προσπάθεια ώστε να πραγματοποιηθεί και νέα σπιρομέτρηση μέσα στο τρέχον έτος, ώστε να μπορέσουν να εξεταστούν και άλλοι συγχωριανοί μας που δεν πρόλαβαν σήμερα, ιδιαίτερα όσοι πάσχουν από χρόνια αναπνευστικά νοσήματα και είναι μακροχρόνιοι καπνιστές.


Ευχαριστούμε θερμά:
Την κ. Αθανασία Ξυνέλη, τον κ. Τάσο Καραχάλιο και την CHIESI ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕ Φαρμακευτικών Προϊόντων για την καθοριστική συμβολή τους στην επιτυχή οργάνωση της εξέτασης.
Τη Δημοτική Κοινότητα Αγιάσου και τον πρόεδρότης κ. Μιχάλη Ευαγγελινό για την παραχώρηση του Δημοτικού Κέντρου Νεότητας.
Τους διευθυντές του Γυμνασίου και Λυκείου Αγιάσου κ.κ. Γρηγόρη Αθ. Αλεντά και Στέλιο Στυλιανίδη για τη βοήθειά τους.

Μοιράσου το άρθρο!