Υγεία

29/10/2014 - 08:11

Με επιτυχία η εκδήλωση για την πρόληψη του καρκίνου μαστού - τραχήλου της μήτρας

Την ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 και ώρα 18.30 στο ξενοδοχείο ΛΑΣΙΑ, ο Πολιτιστικός μας Σύλλογος ΑΚΡΑΣΙΩΝ Ακρασίου διοργάνωσε και υλοποίησε εκδήλωση  που αφορούσε την ΓΥΝΑΙΚΑ με θέμα: 
«ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ, ΠΡΟΛΗΨΗ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ του ΜΑΣΤΟΥ και του ΤΡΑΧΗΛΟΥ της ΜΗΤΡΑΣ».
Πάρα πολλές γυναίκες παραβρέθηκαν στην εκδήλωση αυτή γιατί και οι 2 ομιλίες ήταν ενδιαφέρουσες. Μίλησαν : 1. Ο ΘΩΜΑΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ, Χειρούργος - Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών για τον ΜΑΣΤΟ της ΓΥΝΑΙΚΑΣ, και για την πρόληψη του καρκίνου του γυναικείου μαστού  και ο 2. ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΧΑΙΡΑΣ, Μαιευτήρας - Γυναικολόγος, Επιμελητής Β΄ Βοστάνειου Γεν. Νοσοκομείου Μυτιλήνης για τον καρκίνο του τραχήλου της μητρας και πως τον προλαμβάνουμε. Στο τέλος των ομιλιών έγινε μια πολύ ωραία και ενδιαφέρουσα συζήτηση και όλες οι γυναίκες έφυγαν ευχαριστημένες και ενημερωμένες από τις απαντήσεις και των 2 γιατρών. Μάλιστα είχαν κατέβει και από το Ακράσι αρκετές γυναίκες.
 
Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΟΜΙΛΙΕΣ αυτές είναι ενημερωτική προσφορά του Συλλόγου μας στην ΓΥΝΑΙΚΑ , 
λόγω του ότι ο μήνας ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ είναι μήνας ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ στην ΠΡΟΛΗΨΗ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ του ΜΑΣΤΟΥ και σύνθημα του είναι: ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ / ΠΡΟΣΕΧΩ / ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ /ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ.
Το ΔΣ του Συλλόγου μας θέλει να ευχαριστήσει και τους δυο γιατρούς οι οποίοι προσφέρθηκαν να ενημερώσουν το γυναικείο πληθυσμό του Ακρασίου και της Μυτιλήνης και όλες της γυναίκες που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση μας αυτή.
 
Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες 

Μοιράσου το άρθρο!