Υγεία

26/06/2015 - 19:11

Στη Μυτιλήνη στελέχη του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου

Στη Μυτιλήνη μεταβαίνουν το Σάββατο ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου κ. Μιχαήλ Βλασταράκος και ο Β΄ Αντιπρόεδρος και υπεύθυνος νησιωτικής πολιτικής για την υγεία του Π.Ι.Σ. κ. Κων. Κουτσόπουλος, προκειμένου να επισκεφθούν τις Υγειονομικές Μονάδες του νησιού.

Σκοπός της επισκέψεως είναι να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι τα προβλήματα περίθαλψης που αντιμετωπίζουν τόσο οι μόνιμοι κάτοικοι της Μυτιλήνης όσο και οι τουρίστες, ιδίως αυτή την περίοδο που η επισκεψιμότητα του νησιού αυξάνεται. Για το θέμα θα συναντηθούν με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Λέσβου κ. Παναγιώτη Προβέτζα, τους εκπροσώπους του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης «Βοστάνειο» και των Κέντρων Υγείας του νησιού.

Ο κ. Βλασταράκος και ο κ. Κουτσόπουλος θα επισκεφθούν επίσης την κινητή μονάδα του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) που εστάλη στη Μυτιλήνη, με συνέργεια του Υπουργείου Υγείας, του ΚΕΕΛΠΝΟ και του Π.Ι.Σ., για την υγειονομική κάλυψη των προσφύγων και των μεταναστών χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα.

Μοιράσου το άρθρο!