Υγεία

22/04/2014 - 20:49

Συνέδριο στη Μυτιλήνη «Μεσογειακές Ημέρες Ογκολογίας»

trong>Από τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου ανακοινώνεται ότι:

  Με ομόφωνη απόφασή του, το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, θέτει και υπό την αιγίδα του, μαζί με άλλους φορείς την διοργάνωση του συνεδρίου «Μεσογειακές Ημέρες Ογκολογίας», που θα διεξαχθεί στην πόλη της Μυτιλήνης το διάστημα 9 και 10 Μαϊου, με πρωτοβουλία του συμπατριώτη μας  γιατρού χειρουργού μαστού, Γιώργου Ασημακόπουλου.

Η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Οργανισμού κα Αναστασία Αντωνέλλη, δήλωσε σχετικά:

«Είναι μεγάλη τιμή για τον τόπο μας η πρωτοβουλία της διοργάνωση ενός τόσο σημαντικού συνεδρίου, από  τον συμπατριώτη μας γιατρό ογκολόγο, κ.  Γιώργο Ασημακόπουλο, στην Μυτιλήνη. Και εξηγώ γιατί: πέρα από το επιστημονικό μέρος του συνεδρίου και την ενημέρωση που αυτό θα παρέχει στους συνέδρους γιατρούς, οι δημότες μας θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα επιτεύγματα της επιστήμης της ογκολογίας και κατά συνέπεια να οπλιστούν με γνώσεις χρήσιμες ως προς τις δυνατότητες αντιμετώπισης συναφών προβλημάτων υγείας.

          Ως Οργανισμός λοιπόν, με αρμοδιότητες σε ζητήματα ενημέρωσης των πολιτών για θέματα υγείας, ομόφωνα αποφασίσαμε την στήριξη του εν λόγω συνεδρίου.

          Ως Αντιδήμαρχος, νοιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω δημόσια τον συμπατριώτη μας γιατρό κ. Γιώργο Ασημακόπουλο, για το συνεχές ενδιαφέρον και την προσφορά του στον τόπο μας, με μια σειρά από δράσεις του, όπως τις δωρεάν μαστολογικές εξετάσεις που κατά καιρούς προσέφερε για άπορες δημότισσες του Κοινωνικού μας Ιατρείου  και τώρα για την πρωτοβουλία διοργάνωσης του εν λόγω συνεδρίου στην πόλη μας, το οποίο, πέρα από τα οφέλη που προανέφερα, θα κάνει γνωστό το νησί μας σε εκατό και πλέον συνέδρους. Τον ευχαριστούμε από καρδιάς!»      

 

Μεσογειακές Ημέρες Ογκολογίας
9-10 Μαΐου 2014
Εμπορικό Επιμελητήριο Λέσβου, Λέσβος
Οργάνωση: Ελληνικό Κολλέγιο Μαστολογίας
 

 

 

Επισυναπτόμενο αρχείο Μέγεθος
Πρόγραμμα Συνεδρίου 254.9 KB

Μοιράσου το άρθρο!