Εργασία

10/07/2020 - 12:43

10 προσλήψεις στο Δήμο Δυτικής Λέσβου - Αιτήσεις έως 16 Ιουλίου

Ο Δήμαρχος  Δυτικής Λέσβου έχοντας υπόψη:

 

Ανακοινώνει

ότι θα προσλάβει προσωπικό  με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικού αριθμού δέκα (10) ατόμων, προς αντιμετώπιση έκτατων και  κατεπειγουσών αναγκών της Δνσης Περιβάλλοντος & Πολεοδομίας του Δήμου  Δυτικής Λέσβου και για τις εξής κατά αριθμό ατόμων ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα και χρονική περίοδο:

2

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.

2. Υπεύθυνη δήλωση ότι «πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν. 3584/07» και ότι «το τελευταίο 12μηνο (ο υπολογισμός του οποίου γίνεται σύμφωνα με την παράγραφο 2 του άρ, 21 του ν. 2190/1994) δεν έχουν απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο της παρ. 1 του άρθρου 14 του Ν. 2190/1994 με την ιδιότητα του εποχικού εργαζόμενου ή για κάλυψη κατεπειγουσών, περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών» (παρέχεται από την υπηρεσία).

3. Φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών (όπου απαιτείται). Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής επίσημη μετάφραση αυτού και αντιστοιχία.

4. Κατά περίπτωση όποιο άλλο δικαιολογητικά θεωρείται απαραίτητο από την παρούσα για κάθε ειδικότητα πχ άδεια κλπ.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα κεντρικά γραφεία του Δήμου ΔΥΤΙΚΗΣ ΛΕΣΒΟΥ κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας (Δ/νση: Καλλονή τηλ: 2253350246 αρμόδια για την παραλαβή είναι η υπάλληλος του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας του Δήμου κ. Βαλελή Νίκη) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία επτά (7) ημερών από την επομένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου Λέσβου, ήτοι μέχρι και την Πέμπτη 16/7/2020.

Ακόμη οι αιτήσεις μπορούν να σταλούν ταχυδρομικά με σφραγίδα ταχυδρόμου την τελευταία ημέρα λήξης της προθεσμίας ήτοι την Πέμπτη 16/7/2020.

Επισυναπτόμενο αρχείο Μέγεθος
Αίτηση 12.87 KB
Υπεύθυνη Δήλωση 25.19 KB
Προκήρυξη 189.38 KB

Μοιράσου το άρθρο!