Κοινωνία

28/02/2020 - 20:19

Εκτέλεση αλόγου στο Ίππειος Λέσβου (σκληρές φωτογραφίες)

Η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης ενημερώθηκε χθες (27/2) το απόγευμα ότι περιπατητής εντόπισε νεκρό άλογο στην περιοχή Ιππείου Λέσβου. Όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες, το ζώο εκτελέστηκε με πυροβολισμό στην κρανιακή χώρα, ενώ εντύπωση προκαλεί ότι τα πόδια του φαίνεται ότι ήταν δεμένα με σχοινί καθώς και ότι ακριβώς δίπλα στο νεκρό ζώο υπάρχουν περιφραγμένα κτήματα με άλλα άλογα!
Σήμερα το μεσημέρι μεταβήκαμε στην περιοχή όπου διαπιστώσαμε ότι το πτώμα του ζώου είχε απομακρυνθεί, αλλά αδιάψευστος μάρτυρας του εγκλήματος ήταν το νωπό ακόμα αίμα. Από επαφές μας με περιοίκους προέκυψε ότι αρκετοί είχαν δει το ζώο να περιφέρεται ως “αδέσποτο” ενώ κάποιοι είχαν δει και το πτώμα του, αλλά δεν θεώρησαν ότι έπρεπε να αναφέρουν το περιστατικό στην Αστυνομία!

Αύριο η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης θα καταθέσει όλο το φωτογραφικό υλικό και τον κάλυκα που βρέθηκε δίπλα στο νεκρό ζώο στις αστυνομικές αρχές ζητώντας τον εντοπισμό των δραστών.

ΚΑΙ τα ιπποειδή κακοποιούνται, εγκαταλείπονται και δολοφονούνται συστηματικά ΚΑΙ στη Λέσβο.
Και οι εγκληματίες μένουν εν πολλοίς ατιμώρητοι εξαιτίας της διαχρονικής ανικανότητας της πολιτικής ηγεσίας και ων καρεκλοκένταυρων στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης που ΔΕΝ εφαρμόζουν ΚΑΜΙΑ Κοινοτική Νομοθεσία εδώ και 10 χρόνια για την καταγραφή και αναγνώριση των ιπποειδών.

Μοιράσου το άρθρο!