Κοινωνία

03/12/2022 - 07:34

Εντυπωσιακή η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Μυτιλήνη

Εντυπωσιακή η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Μυτιλήνη

 

Μια μοναδική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης με την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Δήμου Μυτιλήνης κηρύσσοντας έτσι την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων.

Πλήθος κόσμου είχε κλείσει την προκυμαία για να παρακολουθήσει την φαντασμαγορική εκδήλωση στην οποία συμμετείχε και η Φιλαρμονική του Δήμου Μυτιλήνης και η Μπάντα της 98 ΑΔΤΕ παίζοντας εορταστικές μελωδίες.

Εντύπωση έκανε το Χριστουγεννιάτικο χωριό το οποίο επέστρεψε δίπλα στο Δημοτικό Θέατρο μετά από απουσία 3ών περίπου χρόνων, δίνοντας χαρά στους μικρούς που είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα σπιτάκια του Χριστουγεννιάτικου Χωριού και να παίξουν στο καρουζέλ.

Τέλος ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Ευστράτιος Κύτελης, ευχήθηκε στους πολίτες για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

 

πηγη:

http://lesvosvoice.gr/

<iframe width="100%" height="375" src="https://www.youtube.com/embed/pAhMZCLA-1s" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Μοιράσου το άρθρο!