Κοινωνία

29/05/2014 - 06:21

Σοκ στην Πέτρα Λέσβου - Αγρότης βρέθηκε κρεμασμένος

Σοκ έχει προκαλέσει από το απόγευμα της Τρίτης στην Πέτρα Λέσβου  η πληροφορία για το θάνατο 71χρονου αγρότη ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος  από συγγενή του σε αγροτική αποθήκη αγροκτήματος που διατηρεί μεταξύ Πέτρας και Μήθυμνας.
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδα «Τα ΝΕΑ της Λέσβου» ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι η νεκροτομή και η Αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής  ενέργειας.
Κάτοικοι της περιοχής μίλησαν στην εφημερίδα με τα καλύτερα λόγια για τον άτυχο αγρότη. Καλλιεργούσε οπωροκηπευτικά και τα διέθετε ο ίδιος σε πολλές περιοχές του νησιού – ακόμη και στη Μυτιλήνη – ως πλανόδιος με το φορτηγάκι του.
Οι συγγενείς του τον αναζητούσαν από το πρωί της Τρίτης για να καταλήξουν το απόγευμα της ίδιας μέραςμπροστά στο σοκαριστικό θέαμα.
Οι κάτοικοι της περιοχής αδυνατούν να εξηγήσουν τα αίτια που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση τον 71χρονο αγρότη.  Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας με βάση μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής  ήταν ένας άνθρωπος πρόσχαρος και γλυκομίλητος και συχνά έδινε κουράγιο σε όσους αντιμετώπιζαν προβλήματα.
Η μόνη εξήγηση που μπορούν να δώσουν οι κάτοικοι της περιοχής  είναι οι οικονομικοί λόγοι. Πολλά μέλη της οικογένειας του 71χρονου βίωναν τον εφιάλτη της ανεργίας. Επίσης ο 71χρονος στο παρελθόν είχε δημιουργήσει μια επιχείρηση η οποία όμως δεν πήγε καλά και αναγκάστηκε να βάλει «λουκέτο» επωμιζόμενος τα φορολογικά βάρη.

" Ήταν περήφανος άνθρωπος" λέει κάτοικος της Πέτρας...


 

Μοιράσου το άρθρο!