Κοινωνία

25/07/2016 - 12:55

Τελικά τι έγινε στην Πηγή Λέσβου; Ύποπτη σιωπή από την ¨Κιβωτό"

&n

bsp;

Πριν από μερικές ημέρες το Lesvosnews.net  - όπως και όλα τα ΜΜΕ της Λέσβου – φιλοξένησε ανακοίνωση από την «Κιβωτό» σύμφωνα με την οποία:


 "Η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης ενημερώθηκε ότι στις 16 Ιουλίου 2016, στο χωριό Πηγή Λέσβου πραγματοποιήθηκε υπαίθρια σφαγή ζώων στα πλαίσια του τοπικού πανηγυριού Ήδη από πέρυσι, η Εισαγγελία Μυτιλήνης είχε καταστήσει σαφές ότι η δημόσια σφαγή ζώων αποτελεί παράβαση της Ελληνικής νομοθεσίας περί κακοποίησης των ζώων (Ν.4039/2012, Άρθρο 16) και περί σφαγής ζώων (Π.Δ. 327/1999, «Προστασία των ζώων κατά την σφαγή και θανάτωσή τους», Κεφάλαιο ΙΙΙ «Θανάτωση εκτός σφαγείου»).
Προφανώς κάποιοι θεωρούν ότι είναι υπεράνω του νόμου. Αλλά κάνουν λάθος!

Η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης αποστέλλει αύριο (19/7) όλο το αποδεικτικό υλικό στην Εισαγγελία Μυτιλήνης ζητώντας την ταυτοποίηση και την ποινική δίωξη των εικονιζόμενων δραστών."




Σήμερα 25 Ιουλίου 2016 και η «Κιβωτός» δεν έχει προσκομίσει κανένα αποδεικτικό στοιχείο. Από την  άλλη το Lesvosnews.net  έχει δεχθεί δεκάδες μηνύματα διαμαρτυρίας που αναφέρουν ότι σφαγή σε δημόσια θεά δεν έγινε ποτέ και το κρέας αγοράστηκε από κρεοπωλείο.

Εντύπωση προκαλεί και το γεγονός ότι οι υπεύθυνοι της σελίδας της "Κιβωτού" στο facebook επέλεξαν να "ντύσουν" την ανάρτησή τους με μια φωτογραφία γεμάτη αίματα... θέλοντας να δείξουν ότι έχουν ντοκουμέντα...


Δυστυχώς οι υπεύθυνοι από την «Κιβωτό» κρύβονται και... ακόμη να ζητήσουν δημόσια συγνώμη....

 

 

-----------

Το Δελτίο  Τύπου από την "Κιβωτό" στο facebook

Η ανάρτηση του Lesvosnews.net

 

Μοιράσου το άρθρο!