Πολιτική

27/02/2020 - 16:10

Οι καιρικές συνθήκες κράτησαν τον Κώστα Μουτζούρη μακριά από την συνάντηση με τον Πρωθυπουργό

"Δεν χωρούν προσωπικές ευθιξίες σε κρίσιμα εθνικά ζητήματα!"

Λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών οι προγραμματισμένες πτήσης από Μυτιλήνη για Αθήνα  της  Olympic air-Aegean με αριθμό ΟΑ255 στις 15:55 και της Sky express με αριθμό 303 στις 16:05 ακυρώθηκαν. Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου δεν κατέστη δυνατό να ταξιδέψει στην Αθήνα.

 

Μετά την αποχώρηση από την Λέσβο και Χίο των δυνάμεων ΜΑΤ και κατ’ απαίτηση εκατοντάδων πολιτών , ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωσταντίνος  Μουτζούρης θα συμμετάσχει  στη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό  στο Μέγαρο Μαξίμου ύστερα από εκ’ νέου επικοινωνία που υπήρξε  για να εκπροσωπήσει  θεσμικά τα δίκαια αιτήματα των πολιτών του Βορείου Αιγαίου.

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου όπως θεσμικά αρμόζει σε έναν αιρετό της τοπικής αυτοδιοίκησης και με την γνώση ότι δεν χωρούν προσωπικές ευθιξίες σε τόσο κρίσιμα εθνικά ζητήματα θα υπερασπιστεί τις θέσεις και τις αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου και θα παραδώσει το ψήφισμα των κατοίκων του Βορείου Αιγαίου. 

 

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου μετά την συνάντηση με εκατοντάδες κατοίκους σήμερα το πρωί έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Στέκομαι δίπλα στους νησιώτες, θα διεκδικώ για αυτούς! Δεν χωρούν προσωπικές ευθιξίες σε κρίσιμα εθνικά ζητήματα! Δεν παραιτούμαι, αγωνίζομαι δίπλα στους νησιώτες και τιμώ τον αγώνα τους.!»

---

 

Διαβάστε εδώ για τη ρήξη που είχαν δημιουργηθεί μεταξύ Πρωθυπουργού και Περιφερειάρχη

Μοιράσου το άρθρο!