Πολιτισμός

14/01/2019 - 06:33

Αναβολή εκδήλωσης - Ο Νικηφόρος στο κτήμα Οινοφόρος

up date

 

Σας ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη εκδήλωση τoυ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ  δεν  θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26  Ιανουαρίου 2019 και θα οριστεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής της.
Τα χρήματά σας από την προπώληση των εισιτηρίων, μπορείτε να τα πάρετε πίσω από τα σημεία προπώλησης, και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ γι΄αυτό.

 

 

----------------

Το Σάββατο 26/01/19 στις 23:00 το βράδυ στο κτήμα Οινοφόρος θα υποδεχθούμε τον ταλαντούχο ερμηνευτή Νικηφόρο!!!


Ο Νικηφόρος, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των επιτυχημένων εμφανίσεών του στο Posidonio Music Hall στο πλάι του Πάνου Κιάμου σε μία εντυπωσιακή σεζόν που διήρκησε 10 μήνες, δίνει ραντεβού με το κοινό του σε επιλεγμένους σταθμούς της Ελλάδας, της Κύπρου, της Ευρώπης και της Αυστραλίας σε μία μεγάλη χειμερινή περιοδεία. Κι αν το 2018 μας ξεσήκωσε κάνοντας μας να τραγουδάμε και να χορεύουμε «σαν αλήτες», το 2019, όλα δείχνουν πως θα είναι η χρονιά του αφού το νέο του τραγούδι «Ξέρω Τι Κάνω» ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή ως η νέα μεγάλη επιτυχία του χειμώνα, μετρώντας ήδη πάνω από 1.000.000 views κι έχοντας μείνει για αρκετές μέρες στην πρώτη θέση των trending videos στο YouTube!


Ο Νικηφόρος, έχει καταφέρει να παραμένει στο προσκήνιο και η μια επιτυχία σε όλη αυτή του τη διαδρομή να διαδέχεται την άλλη. Ξεκινώντας από το «Υποσχέσου» το 2010 που ήταν το διαβατήριό του στα μουσικά δρώμενα, ακολούθησαν κορυφαίες επιτυχίες: «Σε Ένα Φιλί Σου», «Τρελός», «Φτάνω Στο Θεό», τραγούδι σταθμός που έφτασε στο Νο1 στα ραδιοφωνικά charts


«Ερωτευμένος Είμαι», «Κρίμα Που Σ’ Αγάπησα», «Σαν τα μάτια σου», «Άσπρο Πάτο» και τόσα ακόμα αγαπημένα τραγούδια που τον έχουν αναδείξει ως έναν από τους πιο ραγδαία ανερχόμενους λαϊκούς τραγουδιστές της γενιάς του.
Παρέα λοιπόν με τους εκλεκτούς μουσικούς του και οπλισμένος με τις εξαιρετικές του φωνητικές δυνατότητες και την πιο ανεβασμένη διάθεση, ο Νικηφόρος είναι έτοιμος να μας παρασύρει σε μία ξέφρενη βραδιά κεφιού. Ένα εκρηκτικό live πρόγραμμα με πρωταρχικό στόχο την αυθεντική διασκέδαση, στον Οινοφόρο το Σάββατο 26 Ιανουαρίου στις 11:00 το βράδυ.

 

                                                                                         Η διεύθυνση του Οινοφόρου

 

Διοργάνωση : ΚΤΗΜΑ ΟΙΝΟΦΟΡΟΣ
Χώρος Διεξαγωγής: ΚΤΗΜΑ ΟΙΝΟΦΟΡΟΣ
Τιμή Εισιτηρίου: 12 €
Προπώληση Εισιτηρίων:
● Στην Αρχή της αγοράς (Ερμού 4)
● Μουσικό Καφενείο (λαδάδικα)
● Κατάστημα AROMA (Ερμού 109)
● Ψητοπωλείο Κάτι ψήνεται (Ελ.Βενιζέλου 22)
● Ποτοποιία Ματθαίου (Θάσου & Λήμνου 1)
Ώρα έναρξης : 11:00 μμ
Τηλέφωνα Κρατήσεων : 22510 44738, 6974197399 & 6949544276

Χρήστος Δάντης

Μοιράσου το άρθρο!