Υγεία

30/03/2020 - 03:43

Αρνητικός το τεστ για κορονοϊό σε ιατρό του Νοσοκομείου Μυτιλήνης

up date  30-03-2020 Αρνητικός στο τεστ για τον κορονοϊό είναι ο γιατρός του Νοσοκομείου Μυτιλήνης που είχε εξετάσει την 76χρονη γυναίκα από την Αγία Παρασκευή.

 

Η σημερινή ανακοίνωση από το Νοσοκομείο Μυτιλήνης που διαψεύδει την προληπτική καραντίνα αλλά δεν αναφέρει γιατί λήφθηκε δείγμα για το τεστ από τον συγκεκριμένο ιατρό...:

Με αφορμή δημοσιεύματα αλλά και αναφορές τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που αναφέρουν ότι ιατρός του νοσοκομείου μας έχει τεθεί σε «καραντίνα» σας γνωρίζουμε ότι η συγκεκριμένη είδηση είναι ανυπόστατη. Κανένας από το ιατρικό αλλά και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου μας δεν βρίσκεται υπό περιορισμό – απομόνωση. 

Τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης προκειμένου να αντιμετωπιστεί κάθε περιστατικό Covid 19. 

Από το Γραφείο Διοίκησης Γ.Ν. Μυτιλήνης «Βοστάνειο»

 

----

Αρχική δημοσίευση: 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Lesvosnews.net σε προληπτική καραντίνα βρίσκεται από σήμερα  γιατρός του Νοσοκομείου Μυτιλήνης. Αν και αρχικά είχε αναγραφεί ότι η προληπτική απομόνωση είναι επειδή εμφάνισε συμπτώματα , νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η καραντίνα είναι επειδή εξέτασε την άτυχη γυναίκα που σήμερα κατέληξε.

Από το γιατρό πάρθηκε δείγμα και στάλθηκε στο Παστέρ και τα αποτελέσματα αναμένονται αύριο.

Αγωνία μέχρι αύριο καθώς ένα θετικό κρούσμα στο ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου δημιουργεί μεγάλη ανησυχία και δυσκολίες. 

Μοιράσου το άρθρο!