Αφιερώματα

19/04/2012 - 17:07

Συγκλονιστικές φωτογραφίες: η γέννηση ενός πουλαριού στη Μυτιλήνη

...ένα διαφορετικό θέμα...στην ομορφιά της ζωής...πέρα από την επικαιρότητα  
Γεννήθηκε πριν λίγες ημέρες 17/04/2012 ...Περίμενε 4 μέρες για γεννηθεί. Ο Σταύρος Καπούτσος ιδιοκτήτης του Κέντρου Ιππασίας "AIOLOS HORSES" στη Νεάπολη Μυτιλήνης μας λέει:

"Οι φωτογραφίες που βλέπετε μην σας ξεγελούν. Δεν είναι τόσο εύκολα όσο φαίνονται. Έκλεισα 4 μερες άγρυπνος να παρακολουθώ το ζώο που ειχε ξεκινήσει διαδικασία γεννάς κ δεν μπορούσε να βγάλει το μικρο. Όταν γεννηθεί το πουλάρι αν θέλουμε να τα κάνουμε όλα σωστά πρέπει να είμαστε εκεί να το βοηθήσουμε γιατί το άλογο είναι πολύ ευαίσθητο ζώο κ με το παραμικρό μπορει να το χάσουμε. Τα αλόγα για μένα είναι τρόπος ζωής, η ζωή μου όλη! Καταρχήν δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς αυτά. Ξεκίνησα το πρώτο κέντρο ιππασίας πάνω στη Μυτιλήνη μετα απο πολύ σκέψη, φέτος είναι ο τρίτος χρόνος. Η ιππασία στο νησί σαν άθλημα είναι κάτι πρωτόγνωρο κ ο κόσμος φοβάται απο αυτά που έβλεπε εως τώρα σε πανηγύρια. Έβλεπε αλόγα να τα κακομεταχειρίζονται και να φαίνονται σαν τρελά κτλ Δεν υπάρχουν κακά ή τρελα αλόγα."

Πληροφορίες για Κέντρο Ιππασίας  Νεάπολη Μυτιλήνης  στην ιστοσελίδα  http://www.aioloshorses.gr/ και στο τηλέφωνο  6977784160

Δείτε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες που μας παραχώρησε ο Σταύρος Καπούτσος από τη γέννηση: 

Δείτε φώτο από προηγούμενη γέννα:

Μοιράσου το άρθρο!