Αγροτικά - Αλιεία

05/11/2010 - 08:41

Το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και η κα Θεολογίτου κοιμούνται...

Από Αγρότη νεαρής ηλικίας που εντάχτηκε το 2009 στο  Πρόγραμμα Νέων Αγροτών λάβαμε το παρακάτω e-mail όπου μας περιγράφει την απουσία ενημέρωσης για την πληρωμή του...όταν οι άλλες Περιφέρειες έχουν αναρτήσει στο διαδίκτυο τα ονόματα όσων Νέων Αγροτών έχουν βγει οι πληρωμές τους. Προφανώς η κα Θεολογίτου και οι δημοσιογράφοι του Γραφείου Τύπου έχουν άλλες δουλειές...

Γράφει ο Νέος Αγρότης (τα πλήρη στοιχεία του είναι στη διαθέσιμη μας):

"Είναι πραγματικά απορίας άξιο, και ενώ οι περισσότερες Περιφέρειες έχουν βγάλει έστω μία ανακοίνωση για την πληρωμή της Α’ δόσης του πριμ των Νέων αγροτών, γιατί η δική μας Περιφέρεια δεν έχει ανακοινώσει τίποτε και κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι. Ακούει η κα Θεολογίτου? Ακούει το γραφείο τύπου της Περιφέρειας Βορ. Αιγαίου? Από τη στιγμή που είναι πλήρως ενημερωμένο το γραφείο τύπου για τη διαδικασία γιατί κωφεύει? Περιμένουν πρώτα να πληρωθούν όλοι μετεκλογικά και στη συνέχεια να βγάλουν ανακοίνωση? Με αυτόν τον τρόπο θα υποστηρίξουν το δύσκολο προεκλογικό τους αγώνα?

Ευτυχώς για εμάς, δεν ζούμε σε περίοδο χούντας όπου όλα λογοκρίνονταν. Ο κόσμος σήμερα απαιτεί άμεση ενημέρωση. Και την στιγμή που ο Πρωθυπουργός επικοινωνεί μέσω Διαδικτύου με τη νεολαία το γραφείο τύπου της Περιφέρειας χρησιμοποιεί ακόμη τον τηλέγραφο. Δεν είναι δυνατόν ορισμένοι δημοσιογραφίσκοι που απαρτίζουν το γραφείο τύπου να αγνοούν την ύπαρξη του Διαδικτύου και την ταχύτατη μετάδοση της πληροφορίας.

Τουλάχιστον, αυτό που θα πρέπει πρώτα να μάθουν οι εργαζόμενοι στο γραφείο τύπου της Περιφέρειας είναι ότι όταν δίνεις χρήματα στον κόσμο το διατυμπανίζεις με κάθε τρόπο και από την πρώτη στιγμή. Δεν το κρατάς κρυφό. Να υποθέσω ότι ήταν γκάφα, ανικανότητα ή μήπως κάτι άλλο?"

Μέτα τιμής , Ένας Νέος αγρότης που ενημερώνεται καθημερινά από το Διαδίκτυο

Μοιράσου το άρθρο!