Ανακοινώσεις Φορέων

21/12/2016 - 13:59

Αποτελέσματα εκλογών Δήμου Λέσβου - Ανακοινώσεις

Τ

ην ΤΡΙΤΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 πραγματοποίηθηκαν οι  Αρχαιρεσίες για την εκλογή δυο (2) αιρετών εκπροσώπων των εργαζομένων στo Υπηρεσιακό Συμβούλιο των Υπαλλήλων των Ο.Τ.Α. Α΄ Βαθμού Ν. Λέσβου. 

 
Συγκεκριμένα για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο των Υπαλλήλων Δημοσίου Δικαίου (Μονίμων Υπαλλήλων) αναλυτικά τα αποτελέσματα είναι:
Ψήφισαν: 344
Έγκυρα: 324
Άκυρα-Λευκά:  20
Έλαβαν: 
1. ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.: 181 ψήφοι (57%)
2. ΠΝΟΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ.: 126 ψήφοι (38%)
3. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ (ΔΑΣ).: 16 ψήφοι (5%)
4. ΣΤΑΥΡΑΚΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ.: 1 ψήφο 
5. ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ:0 ψήφοι 
Από την παράταξη της «ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ» εκλέγεται ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ με 159 ψήφους με αναπληρώτρια την ΠΕΛΑΓΙΑ ΑΜΒΡΟΓΛΟΥ και από την παράταξη «ΠΝΟΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ» εκλέγεται ο ΠΑΤΣΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  με 34 ψήφους με αναπληρωτή τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟ ΠΙΠΠΑ.
 
 
 
Για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο των Υπαλλήλων Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (Ι.Δ.Α.Χ.) αναλυτικά τα αποτελέσματα είναι:
 
Ψήφισαν: 83
Έγκυρα: 71
Άκυρα-Λευκά:     12
Έλαβαν: 
«ΕΝΙΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ».: 71 ψήφοι 
Από την παράταξη της «ΕΝΙΑΙΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.» εκλέγεται η ΑΙΜΙΛΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ με 26 ψήφους και η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ με 23 ψήφους με αναπληρωτές τον ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ και ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΟΥΤΑΛΙΑΝΟΥ.

 

 
 
 
 
 
 
--------------------
 
Πνοή Ανανέωσης
 
Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες,
 
Δώσαμε μια δύσκολη εκλογική μάχη και παρά το γεγονός ότι συμμετείχαμε για πρώτη φορά σε εκλογική διαδικασία, νιώθουμε πως το αποτέλεσμα μας δικαίωσε.  
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους που μας τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και τους συναδέλφους που δεν το έκαναν, ίσως από διλήμματα που τους τέθηκαν την τελευταία στιγμή.  Ευελπιστούμε πως με τη στάση μας θα γίνει το βήμα που χρειάζεται για να αλλάξουν τα πράγματα και οι συσχετισμοί στο κλάδο μας.  
Εμείς απ’ τη πλευρά μας, με τη δύναμη που μας δώσατε, με την εκλογή εκπροσώπου μας στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο, θα συνεχίσουμε με αποφασιστικότητα και αγωνιστικότητα, με συνέπεια, αξιοπιστία και δικαιοσύνη,  για την προάσπιση των συμφερόντων όλων των εργαζομένων.
Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά όλους όσοι με την ψήφο τους μας στήριξαν στη προσπάθειά μας. 
Ραντεβού στις καθημερινές μάχες που έρχονται στο χώρο της δουλειάς μας!
 
Μυτιλήνη 21/12/2016
 
 

 

Μοιράσου το άρθρο!