Ανακοινώσεις Φορέων

21/01/2016 - 06:03

Κοπή Βασιλόπιτας Εργαζομένων Νοσοκομείου Μυτιλήνης

     Την Κυριακή  17-1-16  στο παραδοσιακό καφενείο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ  πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μυτιλήνης.  Στην εκδήλωση προσκλήθηκαν και παραβρέθηκαν μέλη της Διοίκησης , ο προεδρεύων του ΔΣ Σ. Γιαννίκος , ο αναπληρωτής Διοικητής  Χ. Θεοδώρου ,  ο μέχρι πρότινος Διοικητής Β. Μουζάλας και ο προηγούμενος Διευθυντής της Διοικητικής υπηρεσίας Α. Γιαννάκης .

     Ο Σύλλογος μας  τίμησε τους  συνταξιούχους  συνάδελφους  της  προηγούμενης χρονιάς  για το έργο  και την  προσφορά  τους  στο  νοσοκομείο & το σύλλογο.

     Στην εκδήλωση ξεχωριστεί θέση είχαν τέσσερις  συμπολίτισσες  μας  που την 28η Οκτωβρίου 2015- την ημέρα που  το  μεγάλο ναυάγιο με πρόσφυγες,  σημάδεψε  το νησί  αλλά και το νοσοκομείο μας- συμμετείχαν  με συγκινητικό τρόπο  όλη την νύχτα, στην προσπάθεια να κρατηθούν στη ζωή τα διασωθέντα παιδιά, δείχνοντας σε όλους εμάς  τι θα πει αλληλεγγύη  και ανθρωπιά.  

     Αξιοσημείωτο είναι ότι και οι  τέσσερις  από σεμνότητα δεν ήθελαν να παραλάβουν  το αναμνηστικό κεραμικό -έργο της κεραμίστριας  Ζέτας   Γεροντιδάκη- στα <<φώτα των προβολέων>>   αλλά στο τέλος της εκδήλωσης.  Για τον παραπάνω λόγο το νεοεκλεγμένο   ΔΣ  αποφάσισε να κόψει την βασιλόπιτα του συλλόγου,  μακριά από τη  δημοσιότητα  και τις τηλεοπτικές κάμερες.

      Οι περισσότεροι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο αισθανόμαστε το χώρο δουλειά μας  σαν δεύτερο σπίτι, με την εκδήλωση μας καταφέραμε να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε σαν στο σπίτι μας κόντρα στη περιρρέουσα ατμόσφαιρα και την μαυρίλα που βιώνουμε.

Για Το ΔΣ

ο Πρόεδρος                                                           ο Γραμματέας

Κουτσοβίλης Κώστας                                               Σαμαράς Ε

 

Αν μη τι άλλο είναι θετικό ότι το Δ.Σ. των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης έβαλε τέλος σ' αυτή την τακτική κοπής βασιλόπιτας μέσα στο χώρο του Νοσοκομείου παρουσία των ΜΜΕ.... τόση ανάγκη προβολής είχε το προηγούμενο Δ.Σ.

Μοιράσου το άρθρο!