Αστυνομικό Ρεπορτάζ

06/01/2019 - 19:22

Άγριος ξυλοδαρμός 42χρονου στην Αγιάσο από πατέρα και γιο - Η "παράξενη" στάση της Αστυνομίας

Απίστευτο περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού 42χρονου στην Αγιάσο από πατέρα και γιο που θα  μπορούσε να καταλήξει ακόμη και σε δολοφονία αν δεν υπήρχε η επέμβαση κατοίκων του χωριού.


Όλα ξεκίνησαν αργά το βράδυ του Σαββάτου (5 Ιανουαρίου 2019) σε εκδήλωση κοπής πίτας σε καφενείο της Αγιάσου.


Ο 42χρονος και ενώ βρισκόταν στην εκδήλωση  για άγνωστο λόγο διαπληκτίστηκε με 46χρονο άντρα και υπήρξε έντονη λεκτική διαμάχη.  Σύμφωνα με μαρτυρίες ο 42χρονος θέλησε να φύγει από την εκδήλωση αλλά υπήρχε  το αγροτικό όχημα του 46χρονου που εμπόδιζε να πάρει το δικό του όχημα.  Ο 42χρονος αν και τηλεφώνησε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγιάσου να παρέμβει εντούτοις δεν υπήρξε ανταπόκριση….


Μετά από αρκετή ώρα ο 46χρονος απομάκρυνε το όχημά του και ο 42χρονος θέλησε να φύγει από το καφενείο.  Δυστυχώς ο 46χρονος μαζί με τον 20χρονο γιο του είχαν στήσει καρτέρι στον 42χρονο και άρχισαν να τον χτυπάνε με μανία με σιδερένια βέργα. Αμέσως μόλις οι θαμώνες του καφενείου είδαν το συμβάν έσπευσαν να παρέμβουν.  Η μανία όμως πατέρα και γιου ήταν τόση ώστε ακόμη και όταν ο 42χρονος μπήκε μέσα στο όχημά του συνέχισαν να επιχειρούν με αποτέλεσμα να προκαλέσουν σοβαρές υλικές ζημιές στο όχημα του θύματος. Δυστυχώς αν και κλήθηκε και πάλι το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάσου (σύμφωνα με μαρτυρίες από το περιβάλλον του θύματος) δεν υπήρξε άμεση παρέμβαση.


Και το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι ο 42χρονος τραυματισμένος και αφού ξέφυγε από την μανία των δραστών πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγιάσου να ζητήσει βοήθεια…!!! Τόση ώρα το Αστυνομικό Τμήμα της Αγιάσου αν και είχε κληθεί δεν είχε παρέμβει…


Αμέσως μόλις ο 42χρονος πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα κλήθηκε το ΕΚΑΒ και  ο 42χρονος διακομισθεί στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.  Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες ακόμη δεν έχουν συλληφθεί !!!!  Έχει κατατεθεί μήνυση από το 42χρονο και έχει ενημερωθεί και η στρατονομία καθώς ο 20χρονος δράστης υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία.

Μοιράσου το άρθρο!