Αστυνομικό Ρεπορτάζ

20/07/2014 - 18:25

Το αίμα ρέει ...θανατηφόρο τροχαίο στην Παγανή Μυτιλήνης - νεκρός 19χρονος

«Μαύρο» αυτό το καλοκαίρι για τη Λέσβο και ακόμη βρισκόμαστε στην αρχή του καλοκαιριού.  Ακόμη ένας νέος άνθρωπος θυσία στην ασφάλτο.

Θανατηφόρο τροχαίο σήμερα λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι  στην Παγανή Μυτιλήνης. Νεκρός 19χρονος οδηγός δικύκλου!

 Ο οδηγός του δκύκλου ενώ βρισκόταν στο ρεύμα του και οδηγούσε προς την Καλλονή, λίγα μέτρα μετά το ύψος  της γέφυρας  που οδηγεί στη Μεραρχία,  Ι.Χ.  αυτοκίνητο που οδηγούσε ηλικιωμένος άνδρας εισήλθε  στο ρεύμα του  με αποτέλεσμα την σφοδρότατη  σύγκρουση Ι.Χ. και δικύκλου. Το δίκυκλο σχεδόν διαλύθηκε ενώ η «τρελή» πορεία του Ι.Χ. ανακόπηκε από το τοιχίο του δρόμου.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο οδηγός του Ι.Χ. κατευθυνόταν προς την πόλη της Μυτιλήνης και  σε αυτό το σημείο υπάρχουν δύο λωρίδες κυκλοφορίας  προς Μυτιλήνη.  Είναι περίεργο πως  οδηγός του Ι.Χ. πέρασε  στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε  με το δίκυκλο.

 

Αύριο Δευτέρα 21/07 /2014  στη Λέσβο θα βρίσκεται ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης κ.  Βασιλής Κικίλιας. Ελπίζουμε να κάνει επιτέλους κάτι ώστε να υπάρχει αστυνόμευση στο οδικό δίκτυο της Λέσβου.   Δυστυχώς μέχρι τώρα η αστυνόμευση έχει περιοριστεί μέσα στην πόλη  Στο οδικό δίκτυο μπορούμε να σκοτωνόμαστε ελεύθερα.

 

up date 21/07/21014 Ανακοίνωση από την Αστυνομική Δ/νση Λέσβου

Χθες (20-07-2014) το μεσημέρι, στο 3ο  χ.λ.μ εθνικής οδού Μυτιλήνης -Καλλονής στη Λέσβο, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό έναν 76χρονο, συγκρούστηκε μετωπικά με δίκυκλη μοτοσυκλέτα, την οποία οδηγούσε ένας 19χρονος ημεδαπός.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο 19χρονος δικυκλιστής και μια 75χρονη η οποία επέβαινε στο αυτοκίνητο. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. (Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας) στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Ο 19χρονος λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης.

 

 up date ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ
Η ακαδημαϊκή κοινότητα του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας (Τ.Π.Τ.Ε.), αλλά και συνολικά του Πανεπιστημίου Αιγαίου, εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για τον τόσο πρόωρο και άδικο χαμό του φοιτητή μας, Θεόδωρου Αρναουτέλλη.  Η απώλειά του κάνει την κοινότητά μας φτωχότερη.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους γονείς και τους οικείους του.
Εκ μέρους του Τ.Π.Τ.Ε
Η Πρόεδρος
Αλεξάνδρα Μπούνια
 

Μοιράσου το άρθρο!