Αστυνομικό Ρεπορτάζ

16/01/2013 - 22:26

up date Έγκλημα στη Μυτιλήνη - Σκότωσε και έθαψε την σύντροφό του

Σκότωσε και έθαψε την συντρόφο  του

αρχική δημοσίευση Τετάρτη 16/01/2013

Σοκ προκαλεί η είδηση της δολοφονίας 40χρονης γυναίκας (Ραφαέλα Γ.) από τη Μυτιλήνη που μόλις χθες είχε η δηλωθεί η εξαφάνιση της. Δράστης είναι ο σύζυγός της  και σύμφωνα με πληροφορίες προσπάθησε να εξαφανίσει το πτώμα της άτυχης γυναίκας θάβοντάς το στην βαλτώδη περιοχή της Λάρσου.

η πρώτη επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομική Δ/νση αναφέρει:

Συνελήφθη, σήμερα (16-01-2013)το απόγευμα, στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας 45χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 40χρονης συντρόφου του.

 

up date Πέμπτη 17/01/2013

Η εξαφάνιση της γυναίκα σας δηλώθηκε στην Αστυνομία την Τρίτη 15/01/2013 από την κόρη της (που είχε αποκτήσει από το πρώτο της γάμο).  Ο 45χρόνος σύζυγό της στην αρχή δήλωνε άγνοια για το που βρίσκεται η σύζυγό της αλλά αργότερα έπεσε σε αντιφάσεις και αναγκάστηκε να ομολογήσει.  Ο 45 χρονος είναι γνωστός επιχειρηματίας της Μυτιλήνης και λειτουργεί αποθήκη χαρτικών.  Αιτία του εγκλήματος είναι η παθολογική ζήλια καθώς ο 45χρονος υποπτεύοταν ότι η σύζυγός του θα τον εγκαταλείψει. Με βάση ρεπορτάζ τη εφημερίδας "Τα Νέα της Λέσβου"  o θάνατος προήλθε μετά από κλείσιμο των αναπνευστικών οδών από τα χέρια του δράστη. Είχε προηγηθεί έντονη λογομαχία στο σπίτι του ζευγαριού στην πόλη της Μυτιλήνης . Μετά το έγκλημα ο 45χρονος οδήγησε το πτώμα της συζύγου του στην περιοχή της Λάρσου και το έθαψε στη βαλτώδη περιοχή.

Χθες  (Τετάρτη 16/01/2013)  αργά το απόγευμα και  μετά την ομολογία του οδήγησε τους αστυνομικούς στο τόπο που είχε προσπαθήσει να εξαφανίσει το πτώμα της άτυχης γυναίκας.

Όσοι γνώριζαν το 45χρονο κάνουν λόγο για ένα ήσυχο άνθρωπο, χαμηλών τόνων και ιδιαίτερα αγαπητό χωρίς να έχει δώσει ποτέ δικαιώματα για αρνητικά σχόλια.

 

up date2 Ανακοίνωση της Αστυνομικής Δ/νσης Λέσβου  17/01/2013 

Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία σε βάρος 40χρονης ημεδαπής, στη Μυτιλήνη Σ

Συνελήφθη ο 45χρονος ημεδαπός σύζυγός της

Συνελήφθη, χθες (16-01-2013) το απόγευμα στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας (1) ημεδαπός ηλικίας 45 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, απογευματινές ώρες της 15-01-2013, ο 45χρονος, μετά από διαπληκτισμό που είχε με τη 40χρονη σύζυγό του, μέσα στο σπίτι τους στη Μυτιλήνη, της έκλεισε με τα χέρια τις αναπνευστικές οδούς με συνέπεια να εκπνεύσει. Βραδινές ώρες της ίδιας ημέρας, ο δράστης μετέφερε και έθαψε τη σωρό της 40χρονης σε αμμώδη παραλία στην περιοχή «Λάρσος» της Λέσβου, όπου και εντοπίσθηκε χθες το βράδυ. Για την 40χρονη δηλώθηκε η εξαφάνισή της στις Αστυνομικές Αρχές απογευματινές ώρες χθες, από συγγενικό της πρόσωπο.

Τα αίτια για την αποτρόπαια πράξη διερευνώνται, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Μοιράσου το άρθρο!