Αστυνομικό Ρεπορτάζ

11/05/2017 - 06:15

Είχε παρελθόν ο πατέρας που βίαζε την 13χρονη κόρη του στη Μυτιλήνη

Σ

ήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιων του εισαγγελά ο πατέρας που βίαζε επί δύο χρόνια την 13χρονή κόρη του.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ σε όλη την κοινωνία της Λέσβου.

Η μητέρα ενός 13χρονου κοριτσιού από την Αλβανία κατήγγειλε στις Αρχές πως ο 38χρονος πατέρας του κοριτσιού βίαζε την κόρη του και μάλιστα κατ' εξακολούθηση τα τελευταία δύο έτη! Εκείνη δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό ενώ το κοριτσάκι φαίνεται πως με τη συμπεριφορά του προκάλεσε το ενδιαφέρον των εκπαιδευτικών του σχολείου. Πρώτος ένας εκπαιδευτικός από το σχολείο που πηγαίνει η 13χρονη απέκτησε σχέση εμπιστοσυνή μαζί της  και στη συνέχεια το παιδί βρήκε το κουράγιο να ανοιχτεί και να εξηγήσει τον εφιάλτη που ζούσε λέγοντας τα πάντα και στην μητέρα του, η οποία έτρεξε χθες στην Ασφάλεια του της Μυτιλήνης και το κατήγγειλε.

Ο πατέρας του παιδιού, επίσης Αλβανικής Καταγωγής,  συνελήφθη, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα, με τις σε βάρος του κατηγορίες.

 

Ο Αλβανός πατέρας έχει άλλα τέσσερα παιδιά και ζει σε χωριό κοντά στην πόλη της Μυτιλήνης.  Αυτό που προκαλεί αίσθση είναι οτι στο παρελθόν ο φερόμενος ώς δράστης έχει απασχολήσει τις αρχές για υπόθεση κακοποίησης και ενδοοικογενειακής βίας αλλά αθωώθηκε...

Μοιράσου το άρθρο!