Αστυνομικό Ρεπορτάζ

12/09/2014 - 17:12

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον αγώνα Καλλονή - Παναθηναϊκός

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οδούς περιμετρικά του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων «Α.Ε.Λ. Καλλονής-Παναθηναϊκός»
Την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014, λόγω της διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων «Α.Ε.Λ. Καλλονής – Παναθηναϊκός» στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, πρόκειται να πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, από ώρα 17.30 έως και την λήξη των αστυνομικών μέτρων που θα ληφθούν για τη διεξαγωγή του αγώνα, στις παρακάτω οδούς περιμετρικά του σταδίου, ως εξής:
Πεζματζόγλου, σε όλο το μήκος της οδού.
Σκαμανδρίου, σε όλο το μήκος της οδού.
Π. Βοστάνη και συγκεκριμένα στο τμήμα από την διασταύρωση της με την οδό Δελή, έως την συμβολή της με την οδό Β. Καραπαναγιώτη.
Η. Βενέζη και συγκεκριμένα στο τμήμα από την διασταύρωσή της με την οδό Κλεοβουλίνης, έως τη συμβολή της με την οδό Π. Βοστάνη. 
Επιπρόσθετα, δε θα επιτρέπεται η στάθμευση των οχημάτων, από ώρα 15.00 έως και την λήξη των αστυνομικών μέτρων που θα ληφθούν για τη διεξαγωγή του αγώνα, στις παρακάτω οδούς:
Πεζματζόγλου, σε όλο το μήκος της οδού.
Σκαμανδρίου, σε όλο το μήκος της οδού.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα παραπάνω σημεία και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των τροχονόμων. 
 

Μοιράσου το άρθρο!