Αστυνομικό Ρεπορτάζ

21/10/2014 - 12:34

Φρικτός θάνατος 30χρονου εργάτη στη Λέσβο

Σ

ήμερα (21.10.2014) το πρωί, ο 30χρονος  Κώστας Τριαναταφύλλου. τραυματίστηκε θανάσιμα, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών συντήρησης, σε σιλό εταιρείας παραγωγής και εμπορίας ζωοτροφών στη Λέσβο (περιοχή Λάμπου Μύλοι)


Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος εργάτης εκτελούσε εργασίες καθαρισμού σε άδειο σιλό  και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες παρασύρθηκε από το κοχλία μεταφοράς του ζωοτροφών με αποτέλεσμα να πολτοποιηθεί και να βρει φριχτό θάνατο.


Ο άτυχος 30χρονος ήταν κάτοικος  Πληγωνίου Μυτιλήνης.
 


Ανακοίνωση :

ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
       
   Θανατηφόρο εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί περίπου στις 9:30 σήμερα Τρίτη 21 Οκτώβρη 2014 σε εργοστάσιο ζωοτροφών έξω από τη Μυτιλήνη. Νεκρός 30χρονος εργαζόμενος στη συντήρηση μηχανημάτων του εργοστασίου.
Ο άτυχος εργάτης σε συντήρηση ρουτίνας ενός Σιλό, σύμφωνα με μαρτυρίες των εργαζομένων, παρασύρθηκε από τον κοχλία με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
            Αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, παρευρέθηκε στον χώρο του ατυχήματος και συνομίλησε με τους εργαζόμενους οι όποιοι όπως ήταν φυσικό ήταν σοκαρισμένοι από το γεγονός.
            Στη συζήτηση, τονίστηκε η αναγκαιότητα της τήρησης των μέτρων ασφαλείας, και ότι, όσο πρωτεύων  στις επιχειρήσεις είναι το καπιταλιστικό κέρδος, τα μέτρα ασφαλείας θα είναι ελλιπή, πράγμα που συνεπάγονται ότι δυστυχώς θα υπάρχουν και άλλα ατυχήματα στο μέλλον.
            Η διεκδίκηση για μέτρα ασφαλείας στους χώρους εργασίας, που θα αποτρέψουν στο μέλλον θύματα και τραυματισμούς από εργατικά ατυχήματα αφορά όλους τους εργαζόμενους.
 
            Η Διοίκηση του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού κέντρου εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια και τους οικείους του άτυχου εργαζόμενου.


 

up date ώρα 17:20  21-10-2014 Ανακοίνωση από την Αστυνομική Δ/νση Λέσβου

Από τις Αστυνομικές Αρχές διενεργείται προανάκριση για θανατηφόρο εργατικό ατύχημα, που έλαβε χώρα σε εταιρεία παραγωγής και εμπορίας  ζωοτροφών στη Λέσβο.
Ειδικότερα, σήμερα (21.10.2014) το πρωί, 30χρονος , κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών συντήρησης, σε σιλό της εταιρείας, παρασύρθηκε από κοχλία μεταφοράς υλικών, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του.
 
up date ώρα 19:30  21-10-2014 Ανακοίνωση από το Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος  Π.Ε.Κ.Ε. Βορείου Αιγαίου
 
Την 21-10-2014 και ώρα 09:50 το πρωί, η υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε για τον απεγκλωβισμό εργάτη σε εργοστάσιο ζωοτροφών στην περιοχή Λάμπου Μύλοι. Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Π.Υ. Μυτιλήνης με επικεφαλή τον Διοικητή Πύραρχο Ελευθεριάδη Ελευθέριο. Απεγκλωβίστηκε νεκρός ένας τριαντάχρονος ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών συντήρησης, σε σιλό παραγωγής και εμπορίας ζωοτροφών. Η σωρός του παρελήφθη από το Ε.Κ.Α.Β. και μεταφέρθηκε στο Βοστάνειο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Στο συμβάν παρευρέθη και περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.  Ώρα έναρξης του συμβάντος 09:50 και ώρα λήξης 12:30 της ίδιας ημέρας.


 

Μοιράσου το άρθρο!