Αστυνομικό Ρεπορτάζ

20/08/2014 - 16:05

Η μεγάλη κλοπή της Μυτιλήνης - Δράστες δύο ανήλικοι

Εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση κλοπής μεγάλου χρηματικού ποσού, από ενοικιαζόμενα δωμάτια στη Μυτιλήνη

 

---------

 

Συνελήφθησαν 2 ανήλικοι ημεδαποί (Ρομά) Εξιχνιάστηκε, χθες (19-08-2014) το απόγευμα, μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, υπόθεση κλοπής μεγάλου χρηματικού ποσού, από ενοικιαζόμενα δωμάτια στη Μυτιλήνη.

Συνελήφθησαν για την συγκεκριμένη υπόθεση, δύο (2) ανήλικοι ημεδαποί (Ρομά), ηλικίας 11 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή. Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, οι δύο 11χρονοι, μπήκαν στο χώρο υποδοχής, επιχείρησης ενοικιαζόμενων δωματίων ιδιοκτησίας ενός 62χρονου  και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 6.500 ευρώ και διάφορα χρυσά κοσμήματα.

Οι δράστες, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς λίγες ώρες αργότερα στην πόλη της Μυτιλήνης και στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τα κοσμήματα, το χρηματικό ποσό των 4.245 ευρώ και 463 δολάρια, ενώ το χρηματοκιβώτιο βρέθηκε σε θαλάσσια περιοχή πλησίον του εμπορικού λιμένα Μυτιλήνης.

Σε βάρος των γονέων των δύο ανηλίκων, σχηματίσθηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας τους. Το προανακριτικό έργο και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Μοιράσου το άρθρο!