Αστυνομικό Ρεπορτάζ

08/10/2014 - 13:24

Και τον έκαψαν και τον λήστεψαν - Φρικιαστική ληστεία για Μυτιληνιό επιχειρηματία

style="text-align: justify;">Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της αστυνομίας μετά τις δραματικές στιγμές που έζησε στα χέρια τεσσάρων ενόπλων μία τετραμελής οικογένεια στη Βούλα. Ειδικότερα, τα μεσάνυχτα της Τρίτης 4 ένοπλοι εισέβαλαν σε σπίτι της οδού Καζαντζάκη που ανήκει σtoν Μυτιληνιό ε επιχειρηματία Παναγιώτη Καλδή. Οι δράστες μόλις εισέβαλαν στο σπίτι, χτύπησαν τον επιχειρηματία- έμπορο υγρών καυσίμων Παναγιώτη Καλδή και τον έκαψαν στο πρόσωπο ενώ έδεσαν τη γυναίκα και τις δύο κόρες του, ηλικίας 16 και 14 ετών.
 
Στη συνέχεια άδειασαν το χρηματοκιβώτιο που βρήκαν ενώ αφαίρεσαν χρήματα 100.000 ευρώ, κοσμήματα, ενώ διέφυγαν με το πολυτελές αυτοκίνητο του επιχειρηματία , εγκαταλείποντας δεμένα όλα τα μέλη της οικογένειας.
Οι τέσσερις άνδρες που ήταν οπλισμένοι του επιτέθηκαν και στην συνέχεια τον χτύπησαν με την λαβή του όπλου, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες είναι αλλοδαποί.
Αυτή την ώρα κλιμάκιο αστυνομικών της Ασφάλειας βρίσκεται στη βίλα του εμπόρου υγρών καυσίμων για να συλλέξει μαρτυρίες και στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στους αδίστακτους κακοποιούς.
Όπως είπε στο protothema.gr ο γιος του κ Καλδή ο πατέρας του, είναι καμμένος στα πλευρά και το μάγουλο από το σίδερο το οποίο άρπαξαν οι δράστες από την οικιακή βοηθό η οποία λίγο πριν την εισβολή σιδέρωνε ρούχα. «Είναι αγνωριστός ο πατέρας μου, τον έχουν κάνει μπλε από το ξύλο» πρόσθεσε ο γιος του επιχειρηματία που δηλώνει σοκαρισμένος.
 
Ένα από τα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία είναι οι δράστες να ανήκουν σε κάποια από τις σπείρες των Γεωργιανών που είχαν εισβάλει σε σπίτι γιατρού στη Βάρκιζα και είχαν βασανίσει τα μέλη της οικογένειάς του.

Μοιράσου το άρθρο!