Αστυνομικό Ρεπορτάζ

16/06/2012 - 17:35

Μεσημεριανή διάρρηξη αυτοκίνητου σε γνωστό beach μπαρ του αεροδρομίου Μυτιλήνης

trong>Συνέβη και αυτό...

Σύμφωνα με πληροφορίες του Lesvosnews.net  σήμερα (16/06/2012)  είχαμε διάρρηξη αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ γνωστού beach μπαρ στην περιοχή του αεροδρομίου Μυτιλήνης.

Συγκεκριμένα άγνωστος ή άγνωστοι   διέρρηξαν το μεσημέρι  ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο την ώρα που πλήθος κόσμου απολάμβανε το μπάνιο του ή το ποτό του στο συγκεκριμένο beach μπαρ.

Μια βαλίτσα που ήταν τοποθετημένη στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου  φαίνεται ότι "προκάλεσε" τους  διαρρήκτες. Αφού  διέρρηξαν  το αυτοκίνητο,  οι δράστες άνοιξαν τη βαλίτσα προσδοκώντας να βρούνε χρήματα ή κοσμήματα. Ήταν όμως άτυχοι και το μόνο που βρήκαν ήταν ρούχα... Ερεύνησαν όλο το αυτοκίνητο  χωρίς όμως να σταθούν τυχεροί καθώς οι ενοικιαστές του αυτοκινήτου δεν είχαν αφήσει ούτε χρήματα ούτε αντικείμενα αξίας.

Έκπληκτοι οι ενοικιαστές του αυτοκίνητου  είδαν το όχημα παραβιασμένο και τα ρούχα  της βαλίτσας ανακατωμένα.

Μετά από  τηλεφώνημα  έφθασαν στο χώρο του beach μπαρ  άνδρες της ασφάλειας Μυτιλήνης, δήλωσαν και έκπληκτοι με το θράσος των διαρρηκτών και... υποσχέθηκαν να ειδοποιήσουν τους παθόντες αν έχουν κάτι νεότερο...

Αν αυτά γίνονται μεσημεριάτικα σε ένα πολυσύχναστο χώρο τότε δεν τολμάμε να σκεφτούμε τι μπορεί να γίνει το βράδυ σε μια ερημική περιοχή...

Μοιράσου το άρθρο!